Ne-stastna laska

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437627 30.6.2022 22:03

Vazene damy.
Obracim se na vas s prosbou o pomoc.

Vzhledem k mym vztahovym problemum (od nastupu na gympl v roce 2010) mam problem najit si kamarady. Na gymplu jsme netvorili zadnou extra partu, a do zadne mensi particky jsem nezapadla a ani na VŠ to neni o moc lepsi.

A co se (ne)stalo. Pred rokem a mesicem se ke me jeden lektor mel po par pivech vic nez by mel (napred jsme si povidali, pak mi dal pusu, rekl mi jak me ma hrozne moc rad, ze jsem krasna a usnul mi na hrudi) ale pod tricko a kalhotky mi nevlezl, to si nedovolil.
Bohuzel, tento “vztah” se zacal prohlubovat - zacli jsme jezdit na pěší vejlety, povidat si na slozitejsi temata atd. Po case se priznal, ze nema nikoho s kym by si popovidal “na nasi vlne”, posouval ho myslenkami dal, daval mu tim hrozne moc, +ze mam vse co kdy od zeny chtel.
A proc pouzivam slovo bohuzel ?!
1. Oba jsme se nejak do sebe zabouchli, a v podvedomi vime ze spolu byt nemuzem
2. Tento uzasny, chytry, vtipny, sikovny a obetavy muz je zenaty (neprimo se priznal, ze by si vybral, asi, jinak kdyby mel znovu moznost)

Nevim co mam delat. Zaroven se snazim najit nekoho vhodnejsiho pro sebe, ale nejde to, but mi dotycny prijde liny, “nevyzraly” neinteligentni, nebo se vubec neozve z5.
ON, je vzdy ten kdo se ozve, nabidne bez mrknuti oka, pomoc/podporu, kterou v ten moment potrebuju, a vzdy navrhne nejaky ten vylet.
Nejedna se o sexualni vztah.
Ale ja nevim co mam delat, trapim se kdyz vim, ze s timto, pro me panem dokonalym, to nema budoucnost, ale zaroven on je taky ten, ktery me dokaze vytrhnout z monotonosti vsednoho dne, vyletem, vykouzli usmev na tvari, pobavi a ja aspon na chvili zapomenu na realitu...
Nekdy si rikam ze by i bylo lepsi kdyby me city neopetoval, ja se tyden vybrecela a slo by se dal.

Muzete mi prosim pomoct, nevim co mam delat, a obcas i brecim.

Dekuji vsem za odpovedi. Tvrdim, ze kazda mi neco dala. Rozhodla jsem se to ukoncit, a doufam, ze se najde nekdo vhodnejsi...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy30.6.2022 22:27

    Úžasný, milý a obětavý muž? Já v tom vidím pacholka, který je citově nevěrný své manželce, která o mladičké naivní studentce neví ani omylem. Hezky si tě zpracoval a ego mu roste až do nebes. Ještě pár kroků a skočíte v posteli 8-o Radím ti, že čím dřív to ukončíš, tím lépe pro tebe. Nemusíš přeci hledat protějšek v řadách spolužáků, evidentně tě přitahují starší a vyspělejší muži. Na tom není nic špatného, jen si příště výběr nezadaného.

  • pokud by si mohl zvolit jinou partnerku, proč s manželkou zůstává a oblbuje mladou naivní holku?
    pro mně by teda bylo logické, že pokud manželství stojí za prd, nemá smysl ho mermomoci silou držet pohromadě. Dej si pozor na takové řeči typu - manželka mi nerozumí, neklape nám to, kdybych mohl, tak si ji znovu nevyberu apod. To jsou vždy jen záminky k tomu, aby Tě dostal tam kam chce a mohl s tebou dělat co chce. Protože není důvod proč by ji nemohl opustit, pokud je to natolik v troskách, že má potřebu lovit v jiných vodách.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist