Názor na jeho chování?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61101 7.7.2012 13:51

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaký máte názor na tohle: chodíme s epřítelem, je nám oběma 23. Bydlíme zvlášť a problém je v tom, že on mi pořád říká, ať jezdím jen já k nim, když má dojet náhodou on k nám, tak se tu očividně nudí. Maximálně máme nějakou procházku, nebo jedeme do města nakupovat nebo koukneme v pokoji na film. Je pravda, že u nás toho moc extra zábavného není, ale u nich doma děláme v podstatě to samé.
Docela mě to mrzí i štve, ale poslední dobu spíše štve. Včera jsem ho k nám zvala na oběd a pak žebychom mohli jet někam na koupák na naši stranu,ne na tu jejich a nějak se to neseznalo s pozitivním ohlasem a nakonec jsme spolu vůbec nebyli.
Pořád mi píše, ať dojedu co nejdřív, žeb ude lidně jen u nich a pořád plácá něco o tom, že je důležité hlavně být spolu. To se trochu protiřečí,ne..
Takže pořád aby ženská jezdila za chlapem. Nemá to být tak trochu naopak? Brácha jezdí za holkou,ale jezdí on! ona tu byla všeho všudy tak pětkrát.
Pěkně mě to štve, nejde mi o to, že bych neměla ráda jejich rodinu a vadilo by mi to, ale když on by byl pořád nejradši maminčin mazánek a doma, tak ať si trhne úploutví. Dnes zas.
Od rána si píšeme jako idioti, jestli a co dnes podnikneme, jestli koupáín nebo co. Já chtěla hned od rána, on že něco dělal doma - bez problému, chápu.
Pak že kam pojedem odpoledne a zase že mám dojet a všechno. Jsem na něho naštvaná a nikam nepojedu. Upřímně řečeno jsem čekala, že pochopí, že by mohl třeba dojet on. Nepochopil.

Nějaké názory? A nepište, že mu to mám říct narovinu, že chlapům náznaky nepomáhají. To je hrozně obecná rada, která ne vždy pomáhá. Když je někdo nadutý, tak je nadutý.
Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A proč tě to vlastně štve? Z principu že kluk má jezdit za holkou?
    Já si teda myslím, že je lepší když kluk zve holku k sobě..

    Říct mu to narovinu není moc obecná rada, to je prostě fakt. Dokud to neřekneš jasně a přesně , tak kluk vůbec nechápe co chceš.. je to prostě jejich způsob myšlení :-)

  • U nás to bylo tak, že jsem častěji jezdila já k němu, ne on ke mě a žádný problém mi to nedělalo, ale on žil sám, bez rodičů... Možná se u vás prostě necítí dobře, já v tom nevidím žádný velký problém. Já jsem byla vždycky radši, když jsme byli u něj doma a nebo když byl o dovče na návštěvě u rodičů, tak jsem tam také s ním byla radši, než kdyby byl on u nás. Když ti to vadí, normálně a V KLIDU si s ním promluv. Náznaky chlapi nechápou.

  • tak já sem taky jedna z těch, které jezdily za chlapem. prvního skoro čtvrt roku se u nás ani moc ukázat nechtěl. někdo má takovou povahu, že se prostě u cizích necítí dobře i když to u cizích je u Tebe ;-) a i později k nám jezdil jen občas, a víc byla já u něho, ale asi i díky tomu, že podobně jako u ruzii bydlel sám.
    zkuste se třeba domluvit, že jeden víkend budete u vás, a druhej u něho. prostě nějaká trvalejší domluva.

  • To je podle situace. Já taky zastávám ten názor, že je jedno, kde jsme, hlavně, že jsme spolu.
    Třeba tento týden byli jeho rodiče na dovolené, tak jsem tam v podstatě bydlela.
    Teď se to zase vrátí do starých kolejí. Většinou to bylo tak, že 2x za týden jsem jezdila já k němu, 1x on ke mě.
    Takto to neřeším. A zase je to i o penězích, teda aspoň u nás, oba jsme studenti, teď v létě se dá na kole, ale jinak já mám měsíčník, takže můžu kdykoli a kamkoli, kdežto on ne a ani mu nesedí spoje, tak jezdí autem.
    A jak radí holky, komunikace je ve vztahu velmi důležitá.

  • Verousek897.7.2012 15:46

    My jsme se s partnerem střídali jak to šlo a jak komu to vycházelo. Sestěhovali jsme se po 9 měsících. Ale jelikož můj přítel dělal na směny a já byla tenkrát v maturitním ročníku a měla od školy hodně volna, tak jsem více bývala u něj já. U dojíždění hrají také velkou roli peníze, ne každý si to může dovolit, záleží jak jezdí, jak daleko od sebe bydlíte. My od sebe byli 300km a peníze za benzín nebyly zanedbatelnou položkou. Myslím si, že to, že má kluk jezdit za holkou, už dávno neplatí, je to o domluvě. Já bych se ho zeptala, proč nechce jezdit, jedině tak zjistíš, v čem je problém.

  • Já to docela chápu, taky jezdím častěji já a mám pocit, že by se měl taky trochu snažit. Chce tě vidět? Ať se snaží! A ne že ty za ním budeš jezdit skoro jako na zavolanou. Všimni si, jak jsi psala - onehdá se sejít chtěl, ale když došlo na to, že by měl přijet on za tebou, žádné setkání se nekonalo. Zkus to párkrát zopakovat a třeba se mu zasteskne :)

  • Tak já tě úplně chápu...protože když jsme se s přítelem poznávali (oba jsme chodili do stejné školy), taky jsem jezdila pořád jen k němu, autobusem...každý víkend. Za celé letní prázniny jsem u něj byla asi 9x a on sotva 2x. Vadilo mi to, ale zas na druhou stranu, u nas doma opravdu není co dělat, protože mám společný pokoj se sestrou. Ale pak si udělal řidičák a slíbil že za mnou bude jezdit víc. Samozdřejmě že nejezdil :) Nevím co se mu u nás nelíbí...nedokážu ti bohužel nijak pomoct

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist