Návrat k bývalému manželovi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #309238 3.7.2020 18:16

Ahoj, jdu si pro radu či zkušenosti. S manželem (teď již bývalým) jsme se brali hrozně brzo, ve 20 letech (nemuseli jsme :-D ). Nastěhovali jsme se do domu a 2 roky později se nám narodilo dítě. Manžel vydělával hodně, takže v tomhle problém nebyl. Ten byl v tom, že jsem byla s dítětem pořád sama. Přes týden byl manžel v práci a o víkendu s kamarády, protože si potřeboval odfrknout. Na mě visel dům, domácnost a péče o dítě. Do toho manžel začal i hulit trávu. Když bylo synovi 2 roky, podala jsem žádost o rozvod a i přes manželův nesouhlas se rozvedla. Odstěhovala jsem se a po skoro 2 letech si našla přítele. S tím jsem už 3 roky, ale přestává to klapat a cítím, že mě spíš uzemňuje než vynáší výš. Manžel mi celou dobu od rozvodu tvrdí, jak mě miluje a že kdybych se chtěla vrátit, že kdykoliv můžu. Sama na něj vidím, že se změnil. Přestal hulit, začal si vážit toho, že máme dítě, začal pracovat na domě a je s ním dobrá řeč. Syn by si také samozřejmě přál, abysme jako jeho rodiče byli spolu.

A teď - co byste udělaly vy? Zůstaly byste s přítelem? Vrátily se po tolika letech k manželovi? Byly samy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja myslim ze konecne rozhodnutí je jen na tobe a tudiz je mimo co by udelal nekdo jiny. Je to tvuj zivot, ty znas ty muze nejlepe.
    Asi bych ale na to jeste nespechala, protoze nikde neni psano ze to se soucasnym pritelem neni jen mrak na jinak slunecnem nebi a ze se byvaly opravdu zmenil a nebude stejny do mesice po tvem navratu. ;) Proto bych tomu asi dala odstup.
    Kazdopadne drzim palce at se dobre rozhodnes. :-)

  • stupidiack3.7.2020 19:37

    Pokud tě současný vztah spíš uzemňuje jak naplňuje, přemýšlela bych nad tím, že ho ukončím a chvíli bych byla sama, abych si od chlapů a vztahů odpočinula a v hlavě si urovnala, co vlastně chci.
    Neskákala bych ze vztahu do vztahu. :-) Ale konečné rozhodnutí je samozřejmě na tobě. :-)
    Edit: Bývalý manžel je celou sám, neměl partnerku? To, co slibuje, mohou být jen řeči, aby tě získal zpět, a nebo to myslí vážně, neznám ho. :-)

  • Ono se ze vztahu dobre odchazi, kdyz muzes jit hned k nekomu dalsimu. Osobne si myslim, ze to tak neni dibre. Popremyslela bych o tom, jestli bych uvazovala nad ukoncenim vztahu s pritelem, kdyz by jiny muz na obzoru nebyl.

  • Já bych šla k bývalému, pokud vidíš že už zmuznel a zmoudrel

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist