Náušničky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25351 29.4.2011 23:22

Holky, máte typ na nákup dětských náušniček ? Líbí se mi z bílého zlata s kamínkem, ale na netu u některých vidím doporučení od 1 roku věku. Tak jaké koupit k propíchnutí ouška přímo v porodnici ?
Děkuju.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko29.4.2011 23:41

    Hlavně si musíš ujasnit, jestli chceš nechat ouška píchat nebo náušničky nastřelit. U nastřelování si myslím vybereš nějaké na místě a necháš je dítku, dokud se mu dírky nezhojí, pak je můžeš vyndat a dát náušničky, které se líbí Tobě. U propíchnutí oušek je lepší, když jsou to takové ty klasické dětské náušničky na zavírání, aby se s nimi dalo průbežně pohybovat, aby dírky nezarůstaly. Nicméně nějak se mi nezdá, že by píchali ouška přímo v porodnici - to až u pediatra, navíc nejlépe po 1. tetanovce (tedy hexavakcíně), což je nejdřív ve 3 měsících.

  • Já dceři nechávala píchat ouška (teda je to víc jak 10 let) na ušním a doktorka ani tenkrát dřív nedovolila než po základním očkování, tzn. víc jak po 3. měsíci. Dávaly sme klasické dětské náušničky, ale při tom nasazování to byl děs. Možná bych příště šla raději do nastřelovacích.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist