Náušnice - nastřelit nebo píchnout uši?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #73637 7.9.2012 19:52

Ahoj, mám takový dotaz - je lepší si nechat uši propíchnout nebo nastřelit? Co míň bolí? A taky nevíte, kde si uši nechat nastřelit? Dělají to třeba ve zlatnictví nebo tak? Děkuji.

Případně by mě zajímalo, jak se to cenově asi pohybuje...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Z dotazu není přesně jasné, zda jde o propíchnutí či nastřelení oušek dítěte či dospělého... Co se týče dospělého - určitě bych byla pro nastřelení a pokud jde o dítě, tak já před 8 lety nechala ouška dceři propíchnout u pediatra, byla ještě malinká, bylo to rychlé a hezky se to hojilo.

  • Martasek897.9.2012 20:06

    Ať je to pro jakoukoliv věkovou skupinu, určitě nastřelit, do propíchnutí bych nešla, ani to neriskovala pro dítě.

  • Záleží, komu.
    Pokud je to miminko, volila bych propíchnutí u lékaře. Pokud už je to větší dítě, tak nastřelit. Podle mě to méně bolí. Jinak nastřelují v různých salonech, já třeba bylo v salonu, bylo tam kosmetika, kadeřnictví atd., takže spíš zkus pohledat přímo ve Tvém městě. U zlatníka se to myslím nedělá, ale nechci kecat. A myslím, že za nastřelení tak před 5ti lety jsem dávala kolem 150-250Kč/jedna dírka. Už si to přesně nepamatuju.

  • tak já dceři nechávala propíchnout, dovolený to bylo až po základních očkováních, takže v nějakých 5 nebo 6měsících. propíchávat sem nechávala na ušním.
    jinak u nás nastřelovala uši i paní doktorka - pediatrička. možná bch volila raději lékaře, než salony.

  • propíchnout... když se nastřeluje, tak více poškodí okolí a může se i déle hojit... představ si papír, když se prostřelí, jsou kolem nastřelení zoubky, když se propíchne, je to čistý průnik!!! ale záleží na tobě! :-)

  • tak za 1. nechej si to nastřelit pistolí..to skoro nebolí..jen tak to zaštípe..jehlou je to horší..;) a za 2. ve zlatnictví určitě ne ..jak tě to napadlo ? buď by ti to mohla možná píchnout doktorka pokud jsi ještě u dětského..ale ne všechny to dělají a nebo prostě normálně v tetovacím salonu atd..na místech kde je to přímo určené pro piercingy a tetování..;)

  • po vlastní zkušenosti bych už nikdy na nastřelení nešla!!!! první náušnice jsem si nechala nastřelit v 8.třídě a dodnes si pamatuju, že se mi to velmi dlouho hojilo a bolelo to. Na gymplu jsem si nechala propíchnout třetí dírku a bylo to bez problémů a bez bolesti.....

  • jÁ MYSLÍM ŽE URČITĚ NASTŘELIT.jÁ MÁM 2. DÍRKU.a NASTŘELILI MI NAUŠNICI NEDÁVNO.sKORO JSEM TO ANI NECÍTILA.jE TO TAK RYCHLÍ ŽE NECÍTÍŠ BOLEST. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist