Náušnice

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26441 19.8.2011 11:19

Ahoj, zajímal by mě váš názor. Chystám se nechat propíchnout dcerce ouška a tak se poohlížím po náušnicích, kromě toho, že je na netu obrovský výběr všech tvarů, barev atd. tak se nemůžu rozhodnout, zda pořídit náušnice z bílého nebo žlutého zlata, co myslíte vy? Já osobně žluté zlato nenosím, protože se mi nelíbí, ale pokud se pro mimčo hodí víc žluté zlato, tak ho malý koupím. Díky za názory.

Díky za názory, myslím že koupíme bílé zlato :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já myslím, že to záleží na tobě, co jí koupíš. ;) Já měla žluté zlato, ale v pubertě se mi začalo nelíbit, nosila jsem všechno stříbrné a s těmi naušnicemi se to tlouklo, tak jsem si chtěla koupit jiné a zjistila jsem, že mohu mít v uších jen zlato, ostatní mi vadilo, uši mě začaly bolet a hnisat. Takže jsem si koupila z bílého zlata, sice je to dražší, ale líbí se mi to mnohem víc. :)
    Podle mě jí pořiď naušničky, jaké se líbí tobě. ;) Ostatně malé to bude jedno. :))

  • Já jako malá měla taky žluté zlato :) ale čím jsem starší, tím víc nosím stříbro, a proto když např. babička trvá na tom, že mi na 18 koupí něco ze zlata, tak vybírám bílé :) to pak člověk ani nepozná :) těžko říct, jaká bude doba za 10 - 15 let, kdy Tvoje dcera bude měnit náušničky, ale ber to tak, že tyhle, co jí teď koupíte, jí vydrží tak do 5. třídy, pak už třeba bude chtít nové, takže jí kup, jaké uznáš za vhodné a ona si pak vybere sama :)

  • Já také měla žluté zlato a když jsem šla na druhý stupeň dostala jsem nové z bílého...je to na tobě;) stejně už ty naušnice nebude nosit, až se bude chtít sladit s jinými šperky, tak je to celkem jedno..

  • my máme chirurgickou ocel, byli jsme nastřelovat a vybrali jsme si krásné naušničky z chirurgické.. budeme to mít možná dva rok, rok, ještě nevím...

  • záleží na tom jestli necháte ouška propíchnout, nebo nastřelit... při nastřelování není takový výběr materiálu (používá se většinou chirurgická ocel) a tvarů. V případě propíchnutí si můžeš vybrat opravdu podle svého vkusu (bílým ani žlutým zlatem nic nezkazíš, pro mimi jsou vhodné oba kovy) jen vybírej tvar, který se bude doktorovi do té čerstvé dírky dobře zasouvat a taky správnou velikost, aby si třeba nemohla do naušničky zachytit prstík.
    My měli maličké zlaté kroužky (doktor musel zapnout obráceně a po zahojení dírky jsme jí teprve otočili), kupovala je babička jako dárek k narození. Kdybych je vybírala já, rozhodla bych se pro bílé zlato.

  • Já jsem si dávala uši propíchnout až v pubertě, ale klasicky u lékaře a ten mi doporučil stříbro...
    Takže kdybych pro mimčo rozhodovala, asi bych zvolila bilé zlato, prostě se mi osobně líbí víc a žluté zlato na mě působí strašně kýčovitě na těch mimčách.

  • Martasek8919.8.2011 13:07

    Taky jdeme za pár týdnů na náušničky. Já nemám ráda žluté zlato, ale protože měla mamky schované náušničky ze žlutého zlata ještě po mně, prozatím je dostane, ale pak dám stříbro, nebo nílé zlato. Asi se poptám u dr, co bude lepší.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist