Nateklé stydlíve pysky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57604 20.5.2012 19:40

Dobry večer, mam problem netekly mi pysky nejdřív to svědílo poškrabala jsem to ale to byly chyba nateklo to do obr rozměru svědí to oplachla jsem to vodou palí to když jdu na zachod mate prosím zkušeností? nebo naké rady tipy nebo nakou mastíčku děkuju:-(

*Nateklé stydké pysky

Dodavám.. Včera jsem měla oral s přítelem dělal mě jestly to nemam podražděné četla jsem podobné otazky zde za jak dlouho vam to zmízelo prosím?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Napadá mě kvasinková infekce... na to mi pomáhá Rosalgin roztok, Canesten krém nebo Clotrimazol. Jen nevím, jestli jsem ti určila správnou "diagnózu" :D tak uvidíš, co napíšou ostatní ;)

  • Petra1234520.5.2012 19:51

    Ahoj mně se tohle stává hodně často - svědí mě to tam dole kvůli většinou nějakým zánětům, které mi dr. léčí dost často, no a tím, že mě to svědí, poškrábu se a ono to nateče, to už ale neřeším, protože to zase brzy splaskne :)... takže jestli tě to bude pálit a svědět déle, zajdi si k lékaři, není to nic příjemného, většinou mně napíše nějakou mast a čípky a po dvou dnech je vše o.k. :)

  • Ahoj,mě zase napadá,aby to nebyl opar....uvidíš,co se z toho vyklube.

  • mě to tam občas trochu svědí po holení... ale za chvíli až den je to ok... ale kůže tam je citlivější, tak jestli to nemáš třeba jen z toho škrábání... a taky záleží jestli tě to pálí jakoby vevnitř nebo navrchu na pokožce... já mám vždy po ruce intimní vlhčené ubrousky, ale určitě by ti poradili v lékárně, kdyby ses jich zeptala jestli nemají na zklidnění pokožky v té oblasti... jenže my tady můžeme jenom hádat, nejsme dr. ;-)

  • Ahojky taky bych řekla že to bude nějaká infekce nejspíš ty kvasinky.Doktor mi předepsal takové čípky které se berou myslím 12 dní...Taky s tím mám občas problémy,a teď už pro jistotu mám doba zásoby různých krému,čípku a ták takže hned jak mě to začne svědit začnu to natírat a většinou na druhý den je to ok.Před orálem je nejlepší si důkladně vyčistit zuby...Může to být i s toho:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist