Natekle malé stydké pysky po pohlavním styku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #389433 15.4.2018 12:05

Ahoj, do porady píšu poprve a nevim zda se takovy dotaz hodi.. Ale jelikož jsem četla některé dotazy zde, tak nejspis ano. Mám problém s tim ze po pohlavním styku mi otece jeden nebo oba vnitřní stydké pysky.. Mam je přirozené malé.. Schované pod velkými.. Ale po sexu mi téměř vždy jeden nebo oba otecou.. Jsou pak natekle, boli to, a obcas jsem i jakoby odřená.. Prostě me to trosku na povrchu i štipe.. Kdyz si na to treba sahnu, je to i červenejsi jako odřené.. Podřene.. A natekle..do rana to pres noc vetisnou odtece a uz je to pak vic ok, ale treba az na další druhy den po další noci to odtece úplně, prostě splaskne a ustane i bolest. Boli to tak trosku kdyz si sedam, nebo oblecu kalhotky ci rifle a ty mi to utlacuji.. Jinak nic nestipe v otvoru vubec.. Kolem taky ne vytoky žádné uz jsem to tak mela několikrát vzdy pak vse zmizi a ustane.. Takze nejaky zanet to neni.. Jen proste natekly vnitřní pysk trosku jakoby odreny a citlivý poboliva.. Vzdy po sexu i s kondomem i bez. Mtakze alergie na latex to neni. Je Pravda zr jsem tam dole citlivější a ze nepoužíváme lubrikační gel..mozna to bude tim.. Ale stava se to i kdyz jsem vlhká připravena.. Tak netuším. Prostě jsem tan dole strašně citlivka.. Taky je pravdou ze sex nemam pravidelný, ale někdy i 1 za 14 dni protože se s partnerem nemame moc casu takto vidat.. Partnerem to taky nebude jelikož mi to dělalo i u bývalého.. Na gynde se mam v planu určitě poptat ale jelikož to nechápe ani partner tak me zajima co mi na to řeknete vy ženy, zda třeba taky nemáte s timto zkušenosti. Děkuji :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, taky to tak občas mám, je to nepříjemné. Mám to většinou po drsnějším sexu, nebo když se do mě přítel udělá ( asi jsem na to citlivější ). Občas mě bolí i kolem otvoru, ale já jsem hodně úzká a přítel vybavenější, takže se nedá nic dělat. Co bych doporučovala je pořídit kokosový olej, jako lubrikant, to by mohlo problém zlepšit aspoň částečně ;-) a když už se to stane, tak natírám ta nateklá místa Canestenem ( ale ne dovnitř ;-) ). Doufám že ti to pomohlo.

  • Mohla by to byť E. coli - požiadaj gynekológa o kultivačné vyšetrenie. Ak bude v poriadku, možno bude stačiť len nejaký dobrý lubrikant.. :-)

  • ahoj, taky to tak občas mívám. Řešila jsme to i dr. Mě pomáhá pořádně umýt, osušit ručníkem a kapesníčky a poté namazat clotrimazolem. Do druhého dne mám klid:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist