Natáčení při sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #365525 7.8.2016 15:04

Dobrý den, je mi to trošku trapné, ale chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s natáčením při sexu s partnerem. S přítelem se vidíme málo a má rád, když si mě může chviličku natočit, třeba jak mu to dělám pusou nebo si jen natáčí jak sedím nahá. Rozhodně vím, že to nikdy nikam nedá a nijak nezneužije, ale nevím jestli je to v pohodě. Vím, že ho to vzrušuje a když se dlouho nevidíme, rád se na to dívá, ale připadá mi, že v ten moment to úplně zabije tu atmosféru a všechno, jsem vždycky hrozně nesvá a on vždycky říká, že nechápe proč mi to vadí, že mám dokonalou postavu atd. Neděje se tak vždycky, ale občas prostě zaškemrá, jestli může skočit pro foťák. Nechci mu to odpírat a není to zase něco s čím bych opravdu zásadně nesouhlasila, ale zkrátka nevím.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Z trošku jiného soudku, nikdy za to nikoho nesoudím. Jen poznamenám jednu věc. Jsem s tím svým 8 let a nikdy bych nic takového neudělala a to mu bezmezně věřím, ale i když někomu naprosto věříš, nikdy nevíš co se může stát a jak se potom ten člověk zachová. Vím to z blízkého okolí. Spolužačka byla s přítelem 10 let a měli se brát. Ona ho pak jednou podvedla a její video vidělo téměř celé naše město. Ona si pak podřezala žíly a byla asi rok na psychiatrii. Pak se přestěhovala snad někam na druhý konec republiky i s rodiči. Bylo nám jí líto. :-( Takže nic takového bych neudělala a můj přítel mě za to velmi obdivuje a nic takového by ani nechtěl. Něco jiného je když jsou ty dva spolu už opravdu dlouho a třeba mají děti a tak, ale ani to není stoprocentní jistota. Každopádně je to o tom, jak se cítíš ty. Můj názor je takový, že chlap video s tebou nepotřebuje, umí si to normálně představit. ;-)

  • Jestli mu opravdu (ale opravdu!) na sto procent věříš, že to nezneužije ani v případě zlého rozchodu, tak v tom nevidím problém. My video zatím nezkoušeli, ale pár "veselých obrázků" máme - a proč taky ne... Hlavně jestli se vidíte málo, tak mi přijde hezký, že místo na cizí porno chce koukat radši na tebe :-)
    Jestli ti to kazí to kouzlo okamžiku, tak se dá leccos i přes webkameru, když se dlouho nevidíte... Ale tam bych se tedy trochu bála o soukromí, přece jenom to jde přes net.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 220 otázek, kterým se dostalo 271 570 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist