Našla jsem si muže, který je o několik let starší a rodině se to nelíbí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179027 3.6.2017 19:02

Ahoj holky/ženy. Předpokládám,že tento "problém" je zde častý, no i tak bych se s Vámi chtěla poradit. Je mi 19 let. Za tu dobu jsem vystřídala 3 kluky, kteří byli max. o 4 roky starší než já. Nebylo mi s němi nejlíp. Letos jsem poznala muže, kterému je čerstvých 36 let. Je velice zábavný, laskavý a pozorný. Už od prvního rande jsme si moc rozuměli. Fyzicky vůbec na svůj věk nevypadá. Každý by ho typoval tak na 28 let. Zádrhel je v tom, že má 2 malé kluky. Nemá je ve své péči ale stále je finančně podporuje. Má je s každou jinou,takže peníze doslova lítají. Michal (což je jeho jméno) je finančně zabezpečený,takže ho to ani tolik netrápí. Ba naopak, strašně rád pomáhá druhým, má velmi laskavé srdce. Oba jsme se do sebe hluboce zamilovali, ale bohužel náš vztah skoro nikdo neuznává. Spíše moje rodina. Mamka, sestry,tety,strýcové mi nadávají že si s ním vůbec neměla co začínat - se starším chlapem. Já už si ale nedokážu bez něj život představit. Taháme to spolu už skoro pátý měsíc a milujeme se každým dnem víc. Jaký na to máte názor vy? Myslíte,že má moje rodina pravdu a jen bych si s ním zničila život? Ano vím, jsem ještě mladá a do cesty mi může přijít spoustu dalších kluků. Ale budou mě milovat tak silně jako on? Kvůli mě snáší od mé rodiny,nadávky, výhružky a další nepříjemné věci. Ale on stále o mě bojuje a jen tak se mě nevzdá. Vzdal by se mě, jen pokud bych to po něm vyžadovala já sama.

  • 03.06.2017 19:44:59 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 03.06.2017 19:44:59 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja bych se teda hodně zamýšlela nad tím, zda chci žít s člověkem, který opustil dvě mámy svých dvou dětí a zdá mi to neudělá taky a já nezustanu sama. A možná i tak to vidí tvoje rodina. Bohužel zamilovaní moc logicky nemyslí a on zrovna zodpovědné chování nemá, pokud mu nevadí rozhazovat finance a opustit dvě zeny-partnerky a matky a nechat svoje děti bez otce.

  • Upřímně by se mi taky nelíbilo kdyby moje dcera přišla s partnerem co by pomalu mohl být můj partner. Není nic špatného být na starší kluky, ale za mě taky odsuď potsuď. Navíc má dvě děti a každé s jinou ženou. Budiž mu k dobru, že se stará. Na druhou stranu začít život s někým komu jak říkáš "peníze lítají" ikdyž je to kvůli dětem není zrovna ideální. To, že snáší jakési urážky a nesouhlas ze strany tvých rodičů mi nepřijde relevantní, protože pokud si muž začne s dívkou o 17 let mladší asi s tím počítá. Pocit, že si bez něho neumíš přestavit život, no to známe asi každá a pokud to není vůl je u každého nového fungujícího vztahu běžný. Pět měsíců je z tvojí strany asi hodně, ale veř že je to jen mžik. Ještě neznáš všechny jeho stránky -mě přítel překvapí i po 5 letech. Takže za mě...nemůžu ti říct jestli si s ním zničíš život ani jestli ve vztahu máš pokračovat. Ale při úvahách bych brala v potaz, že máš ještě růžové brýle zamilovanosti a nejsi až tak objektivní jak si myslíš. Uvažovala bych nad argumenty rodiny a lidí co tě znají (netvrdím, že musí mít pravdu jen je dobré nad tím co říkají aspoň přemýšlet). A k otázce bude tě někdy ještě někdo takhle milovat? Ano, sice takoví nejsou na každém rohu ale rozhodně ještě nevymřeli a tobě je pořád "jen" 19 let. Máš život i s dobrodružstvím před sebou. Neber nic z toho špatně snažím se být objektivní a vycházím z informací co si tu zmínila. :-)

  • petulinkaa133.6.2017 21:04

    Delej co ty uznas za vhodne a jak ty to citis,nezij zivot rodiny ale svuj,nikdy nikdo nevime co jak dopadne a zda jsme udelali dobre nebo ne,ale to by bylo moc jednoduche.Proste jak to citis,tak to delej.Ja jsem manzela poznala v 18ti uz v 17ti ale v 18ti jsme spoli zacali ofiko,jemu bylo 36let.Byl zenaty,deti skoro dospely a manzelstvi na prd.Po 2 mesicich odesel od manzelky ( ona mela stejne uz jineho) do 4 mesicu se rozvedli,my se po 1,5 roce vzali,mame 4 letou holcicku,druhyho prcka na ceste a jsme spolu skoro 11 let :-) a jsme spokojeny.Mela jsem hodne chlapu,i mlady,ale proste ke starsim me to tahlo vice.Moje i jejo rodina byla a je spokojena :-) manzelovo rodina byla rada za to,ze se po 17ti letech s prvni zenou rozvedl a ze je stastny konecne a moje rodina byla rada,ze jsem si nasla rozumneho hodneho chlapa co si me hycka :-) a ze je starsi bylo u me rodiny + :-D nedivili se mi ze nechci nejakyho mladyho blbecka :-D takze at uz ti to dopadne jakkoliv,proste delej to jak to citis,bud to vyjde mebo to pro tebe bude ponauceni ani jedno nebude spatne a rodinu si max.vyslechni,ale do niceho si nenechavej kecat ;-)

  • Bude mi 26 a manželovi 44.Jsme spolu 6let (5let manželé) a čekáme čtvrté dětátko.Milujeme se,vztah je super.Nikdy jsem nebyla na,,zajíčky,,.
    Vykašlala bych se na blbé řeči,pokud se milujete tak proč ne.Já si manžela vzala,protože ho miluji a budu se i něj starat až do smrti(dělala jsem pečovatelku)takže stím nemám žádný problém.Hodně štěstí :-)

  • Zvrhlicek4.6.2017 19:14

    Mě je 24, příteli 40, jsme spolu 7 let...... věkový rozdíl 16let není znát :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist