Narozeniny "tchýně"

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41795 23.8.2011 9:45

Ahoj, potřebuji poradit. Nedávno se nám ozvala přítelova matka, že jsme pozváni k nim na její 50. narozeniny. Problém je v tom, že sem se s ní viděla 1 no a nějak si o mě udělala obrázek sama jestli víte jak to myslím, asi se jí nelíbí, že jsem ji synáčka odvedla z Ostravy do Prahy přitom on se tak rozhol sám, ale to už je jedno. A tak nevím jestli je dobrý nápad tam jet a vůbec nevim jak bych se měla chovat na žádné přetvářky si hrát nechci, ikdyž by to bylo slušností tam přijet opravdu nevím. Je mi 19 příteli 29 a budeme spolu 2 roky. Nechci abychom se kvůli ni zas hádali. Co byste dělaly na mém místě??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak já s rodičema přítele vycházím bezvadně, takže s tímhle nějakou "zkušenost" nemám, ale co přítel, chce jet? Pokud by chtěl, tak já bych na tvém místě asi jela.. Přece jen je to jeho matka a jeho matkou zůstane. Když říkáš, že se nevídáte, tak by třeba byla moc ráda, že přijedete na její (významné, protože kulaté) narozeniny. A třeba by se chovala lépe :) a měla radost, že jsi jejího "chlapečka dovezla". :) Nevím, jestli jsem to nenapsala moc kostrbatě, ale kdybyste nepřijeli, aby se nemyslela, že jsi ho "nepustila" a nezlobila se na tebe. Přinejhorším můžete vždycky z oslavy odjet. ;)

  • Ja bych taky jela, privezla bych peknou kytku a byla na ni mila. Pises, ze jste se videly jenom jednou, tak bych ji jeste dala sanci. Ja to mela s tchyni na zacatku taky spatny (a to dost), ale cely vztah se zmenil, kdyz pochopila, ze chci pro jejiho syna jenom to nejlepsi. A pokud to ta tvoje nepochopi, tak s tim holt nic nenadelas, ale aspon si muzes rict, ze jsi to zkusila.

  • Kdyz jste byli oba pozvani, tak bych se tam rozhodne stavila. Kdyz ted nemate, z toho jak jsem to pochopila, nejidealnejsi vztah, tak to, ze byste na takovy narozky neprijeli, by utuzovani vzajemnych vztahu rozhodne nepodporilo.

  • Já bych jela. Je její syn a bylo by skoro netaktní, kdybys zůstala doma a koneckonců - sbalit se a odjet můžete kdykoliv :)

  • Mě zase nesnáší přítelkyně bratra mého přítele;) Musím vždycky když jsme u tchýně koukat na její kyselej ksicht:( Docela tě chápu, ale viděli jste se jednou, tak jí ukaž že se plete a že ty jsi skvělá holka;) Kup jí pořádnou kytku, chval jim synáčka:)) ona časem pochopí. Žádná mamina není ráda, když se jí dítě odstěhuje tak daleko. Dokaž jí, že to s ním myslíš dobře a že jste spolu štastní. Tím, že by jste nepřijeli by si to jen zhoršila, bylo by to dost neslušné když jste pozvaní a to obá;)

  • Simea23.8.2011 10:42

    Kdyby pozvala jenom pritele a ne vas oba, je to neco jineho.. ale takhle bych to brala jako prilezitost k navazani lepsich vztahu. Nikde neni receno, ze tam musite zustat tyden, ale nadruhou stranu po dvou hodinach jet zpatky (prece jen to mate daleko)..

  • Verousek8923.8.2011 10:58

    Já bych určitě jela, tím, že nepojedeš, to jen zhoršíš :) Můj přítel má maminku v Orlové (což je u Ostravy) a bydlíme v severních čechách, takže taky pěkná dálka :) Třeba když jste se předtím viděli, měla maminka špatnou náladu a jen se lekla, že jsi mladá a teď když bude mít ty kulaté narozeniny, tak bude mít dobrou náladu a padnete si do oka, že tě lépe pozná ;) Buď milá a kdyby byly nějaké problémy, tak si řekni, že bydlíte v Praze a za maminkou jezdíte jen na návštěvu. Pokud si nesednete i pak, tak to budeš muset překousnout, je to jeho maminka :))

  • Jestli jsi jí za poslení 2 roky viděla jen jednou, tak bych s klidem jela, protože jí pravděpodobně uvidíš až za další 2 roky :o))). A to se dá přežít, ne? :o)))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist