Narozeniny.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22319 21.8.2012 13:06

Přítel má za 5 dní narozeniny, jsme spolu cca 5 měsíců. Vůbec nemám nápad co mu koupit, na tohle jsem nikdy nebyla a je to poprvé co jsem s někým na jeho narozeniny. Poradíte mi? Jsem studentka,tudíž si nemůžu dovolit nic dražšího. :) předem děkuju.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já , když sem byla se svým přítelem , narozeniny měl po 7 měsících od začátku.. Koupila sem mu malou vodnici (35cm) , k tomu minerální kamínky (je na vběr i tabák pokud kouří) , uhlíky a je to .. Já vybírala ze stranky hulici.cz .. Je tam toho spousta a zdá se mi to jako dobrý nápad .. Zalíbilo se to i mě chutnájí mi hlavně m.kamínky vodní meloun a na posezení je to přijemné :) :)

  • To není tak těžké, záleží, kolik mu je a co ho zajímá... Můžeš mu udělat něco z vašich fotek, dnes se dá fotka nechat natisknout na hrneček, polštář, dají se udělat různé koláže a tak a vypadá to pěkně... Nebo mu můžeš koupit např. stříbrný náramek, pokud to nosí, není to ani moc drahé. A nebo záleží, co ho zajímá, když je fotbalista, dej mu fotbalový míč a něco k tomu, jestli má rád auta, dej mu model nějakého auta, když má rád nějakou skupinu, tak tričko s logem té skupiny... Nějaký parfém nebo něco takového... je toho plno. :) Jinak se to tady už řešilo víckrát, tak se podívej do starších otázek, tam najdeš víc inspirací.

  • Mám ráda praktické dárky, které může obdarovaný používat a tak si vlastně na mě vzpomenout. Můj manžel je naštěstí stejný, tak se u nás "lapače prachu" nedávají. Před jeho prvními narozeninami, které jsme spolu slavili, jsem byla ve stejné situaci jako ty. Na dotaz, co by si přál, odpovídal, že je mu to jedno, ale hlavně ne nějakou plyšovou blbinu. Dostal plyšového tygra... :D a k tomu pořádné tričko. Už je to šest let, tričko nosí do dneška a tygr má pevné místo na mém polštáři... :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 736 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist