Narazky manzela

Otázku položila: Anonymní uživatelka #239467 23.12.2018 11:51

Ahoj holky. Včera jsme se pohádali s manželem. Byli jsme s kamaradama na večírku popit, akorát že já neměla moc chut pít a tak víte jak to je, když všichni kolem jsou pod vlivem. No manzel měl sex.narazky přede vsema. Já třeba řekla něco a on se na to chytil. Třeba já řekla u fotbalku když se mi něco nepovedlo "do prdele" a on na to "beru te za slovo", pak se něco bavili o hamburgrech a on, že já mám taky pěkný hambac, a pak ještě měl něco s trojkou. Tak pak už jsem se ohradila, že to fakt není sexy. Podle něj jsem frigida a chovám se jak padesátiletá. Ale on zase jak buran nebo puberťák. Jako fakt je, že v sexu mame problém s četnosti. On potřebuje víc. Ale tohle jsme už řešila já se fakt snažím s tím něco dělat. Jenže tímhle on to úplně shodí a nemá sanci mě naladit. No a to byl spouštěč hádky, že já jsem se ozvala, že je vulgární a on mi na to konto vyčetl všechno - že se nestarám a o děti, vše je na něm, vlastne mi řekl jak strašná jsem matka a manzelka. Pak jsme šli spát. Já to nechtěla řešit a hádat se když nebyl strizlivy..pletl pátý přes devátý. Trochu jsem doufala, že bude mít dnes okno. Ale jsme u jeho rodičů na obědě a podél jeho chování od rána to vypadá že si to pamatuje. Mě jde jen o to, co si o těch narážkách myslíte. Mě to prostě prijde nechutny. Díky a šťastný a veselý. Já nevím jestli u nás budou 😕

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sono223.12.2018 22:11

    Na verejnosti toto hovoriť, čo tým sledoval? Nepríde mi to tiež vôbec smiešne. Nemám rada tento druh humoru.
    Neviem, toto medzi vami asi nebude jediný problém, pretože to znelo určite ponižujúco/aspoň ja by som sa tak cítila/A evidentne mu to nevadilo, že to je zábava na tvoju adresu.

  • stupidiack23.12.2018 13:08

    To bych si teda líbit nenechala. Měl vždycky takové řeči a narážky nebo až poslední dobou? Zkusila bych se s ním o tom pobavit teď, když je střízlivý a vysvětlit mu, že si opravdu nepřeješ, aby se takto choval, že je ti to nepříjemné a cítíš se trapně. Že si tě ani neváží, když všude roztrubuje takové intimnosti. Ať ti vysvětlí, co tím sledoval, případně ať příště tolik nepije, když se neumí ovládat.

  • bibinv23.12.2018 23:39

    Tohle bohužel s lidmi dělá alkohol. Zkus mu říct v nějaké klidné chvíli, že se pod vlivem nechová hezky a moc ti to ubližuje. Není to otázka frigidity, ale slušného chování ve společnosti. Že tím před lidmi zesměšňuje sám sebe. Těžko se ale kvůli tobě uhlídá, že by se snažil méně pít... Já osobně bych jej příště v takovém případě před lidmi omluvila, že si moc vypil a nekontroluje se. A raději před ním diskrétně, ať ho pod vlivem ještě víc nerozčílíš. S opilým se nemá cenu dohadovat, někteří v opici bývají agresívní. Však okolí to pochopí (ti střízlivější, ne jeho opilí kamarádi, kteří se jeho vtipkům smějí).
    Také je možnost nechat ho tam a odjet domů, než poslouchat jak tě "bezchybný pán tvorstva" zesmešňuje. Můžeš mu taky předem říct, že se nebudeš účastnit akcí, na kterých se víc napije a bude se takhle chovat. Není to on, alkohol člověka změní. A druhý den bude zase fajn.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist