Naražená kostrč

Otázku položila: Anonymní uživatelka #374789 22.6.2017 21:19

Zdravím, potřebuju poradit od někoho kdo měl stejný problém nebo je doktor. :D
Dnes odpoledne jsem upadla na beton a strašně mě bolí kostrč. Potřebuju to alespoň utlumit nebo něco, protože v pondělí jdu na závody v atletice. Opravdu by mě mrzelo kdybych o závod přišla. Nemůžu se pořádně hýbat, nemůžu skoro nic. Doufám že bolest ustane přes noc, ale pochybuji. Prosím poraďte co mám dělat...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já jsem synovi naraženou kostrč mazala voltarenem..ale cítil to ještě dost dlouho teda

  • Je otázka jak hluboko jsou narazene vazy v okolí kostrce. Nejlépe se to pozná pohmatem.

  • Borlova22.6.2017 23:38

    Nechci tě strašit, ale mě naražená kostrč bolela pěkně dlouho :-( Naraženina bolí dlouho. Ale je fakt, že jsem s tím nic nedělala, prostě to pak odeznělo ta bolest, ale tak za 14 minimálně. A co zkusit k tomu doktorovi zajít, ten ti asi poradí nejlíp ;-), případně to omrkne a něco na tu bolest napíše.

  • dancewomen23.6.2017 6:26

    Ja si myslela,ze mam narazenou kostr po pádu na bruslích,nikde jsem nešla a problémy mám do teď:-(Měla jsem ji asi zlomenou,byla to neskutečna bolest,nemohla jsem sedet,lezet,ani chodit na zachod pěkně dlouho:-(Dnes bych už i s prkotinou šla radši k dr.

  • Kamkri23.6.2017 7:16

    Ahoj, určitě doporučuju navštívit fyzioterapeuta - třeba někoho, kdo dělá Dornovu metodu. Oni umí kostrč poměrně jednoduše napravit, pokud ti např. "uhnula" při nárazu. Rozhodně bych to ale nenechala jen tak, protože s tím můžeš mít problémy i do budoucna.

  • Nechci te strasit,ale taky jsem si myslela ze mam narazenou kostrc. Tri dny s tim chodila,dokud jsem nezacala bolesti zvracet a mit horecky. Tak jswm sla na chirdu a po rentgenu sw zjistilo ze ji mam zlomenou a tim jak jsem s tim fungovala,tak i hnutou. Takze mi to rovnali (nechtej vedet jak) a dva mesice jsem byla odepsana. Pul roku pak se sportem (kuli bolesti) a na celej zivot bolesti pri zatezi zad atd.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist