Napsat mu či nenapsat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408266 5.9.2019 20:51

Zdravím. Už rok se znám s jedním klukem a celkem si rozumíme. Minulou sobotu jsme byli na zábavě...A on se o mě vůbec nezajímal. Vždycky se o mě zajímal, bavil se se mnou a teď najednou...nic, úplně se mě na té zábavě jako kdyby vyhýbal. Přišla jsem k němu a on odešel. Dokonce něco řekl jeho kamarádovi a ten kamarád to řekl mě, bylo to to že se mu prý se mnou moc nikam nechce...znát chápete, zní to trochu chaoticky. Prostě byl úplně zvláštní. Před touhle zábavou jsme spolu byli ještě na jedné a tam se se mnou v pohodě bavil, zajímal se. Vůbec nechápu co jsem mu udělala? Nebo jen prostě na mě neměl náladu? Docela se bojím, protože to přátelství s ním nechci ztratit. Je pravda, že v minulosti to tak už párkrát podobně bylo, ale ne takhle, že by ode mě úplně "utíkal", jak kdybych mu něco udělala. Původně jsem si plánovala, že mu teď o víkendu (týden po té zábavě) napíšu a zeptám se jestli jsem mu něco udělala nebo něco v tom smyslu. Tak se ptám, je to dobrý nápad? Upřímně se toho trochu bojím, že by to bylo takové dolejzání. Je tu přede mnou podobný příspěvek a tam jste psali, že tohleto "vyslíchání" kluci nemají rádi. Co mám tedy dělat? Ráda bych tomu dala třeba čas, jenže se prostě moc bojím, že to přátelství ztratim.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy5.9.2019 21:38

    Ty si vyvinula snahu, teď to záleží na něm. Když se neozve, nebude bavit, či se dokonce bude vyhýbat, tak není důvod pokračovat. Evidentně chceš něco víc, on se toho buď zaleknul nebo jen nemá zájem. Platí, že čím více prostoru tomu druhému dáme, tím spíše nám bude blíž :-)

  • sono26.9.2019 1:21

    Nechaj to tak. Časom uvidíš, čo sa stalo

  • Teressa12.9.2019 9:53

    já bych se ho narovinu zeptala, o co jde. Pokud tě má rád a váží si vašeho kamarádství, tak ti to řekne /napíše. Pokud ne, pokud o to nestojí, tak ti nemusí ani odepsat. Uvidíš. Třeba se něco stalo nebo si špatně něco někomu řekl a oheň je na střeše.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist