Napsání seminární práce na zakázku - zkušenosti?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #380587 28.10.2021 15:54

Ahojky.Je tady někdo, kdo si nechaval napsat jakoukoliv práci (bakalářskou, seminární...) na zakázku? Je mi jasný, že mě tady někdo odsoudí, že si mám práci napsat sama atd... Několik už jsem jich napsala, ale s jednou si vůbec nevím rady. Tak jsem uvažovala o tom, ze bych někoho oslovila, aby mi jí napsal..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nicméně nikdy nevíš, kdy se ti to vrátí. Na podvody lze přijít i za pár let a znám lidi, co si tak zkazili kariéru. Co třeba si sjednat na pár hodin někoho, kdo tě psát seminárky naučí? Třeba studenta z vyššího ročníku. Není to žádná složitá věda.

  • Já jsem si jednu esej nechala napsat, je to ani ne měsíc. Byla to teda práce na dvě normostrany k zápočtu, takže nic vážného. Nevěděla jsem si s tím vůbec rady, měla jsem vyjádřit svůj názor, ale jelikož to bylo pro mě blbě téma, takže jsem ani názor neměla, tak jsem si to nechala napsat. Za mě fakt dobrá zkušenost, nedivím se že by sis ji nechala napsat taky, protože někdy se to fakt nedá zvládnout.
    Navíc ani nemusíš psát své pravé jméno, stačí si třeba založit e-mailovou adresu a tu tam zadat. Takže vše je anonymní.
    Zadáš tam všechny parametry práce, jako je velikost písma, počet stran, odstavce, kolik slov apod. :)
    A do hlavního textu napsat název práce, co vše má práce obsahovat, Čemu se například vyhnout apod. :)
    Vybereš si i datum odevzdání práce, čím bližší dodání tím je cena dražší.
    Odpověď na e-mail přijde do dvou dnů, napíši ti cenu za práci a pokud mají málo informací tak ti hned napíši ať dodáš více informací. Zároveň se tě zeptají jestli s cenou souhlasíš. Až budou mít veškeré informace a potvrzení, že souhlasíš, tak začnou práci psát.
    Praci ti opět pošlou na mail Do požadovaného termínu, i dříve:-)
    Takže za mě pokud si nevíš rady tak určitě zkusit. Ale záleží teda, kterou tu práci chceš napsat. :-)
    Ale podle mě to teda nikdo nepozná, samozřejmě je důležité si ji pak nastudovat, abys věděla co tam vše je a není, když to pak budeš konzultovat s učitelem. Já tu esej rovnou odevzdala, takže mi bylo celkem jedno co tam je a není, já byla ráda že jí mám napsanou.:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist