Nápady, jak trávit čas s přítelem, aby nebyla nuda

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47188 4.12.2011 20:49

Ahoj holky. Jsem se svým klukem 4 měsíc .. Já ho miluju a vím že on mě také. Ale poslední dobou mám pocit že ho to se mnou nějak moc extra nebaví .. Včera sme spolu byli venku večer byli sme mezi spoustou lidi a on se zase rozzail a choval se ke me krasne.. Ale to nejde takhle každej den.. Chci se jen poradit co bych měla udelat nebo kam by sme meli zajít abych mu dokazala že nejsem žádna nudná holka.. Prosim nejaký napady? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My se vídáme s přítelem ne tak často a to se pak na sebe šíleně moc těšíme a stačí nám, když spolu ležíme zachumlaní v peřině a povídáme si :) myslím, že když spolu nebudete tak často, nudit se vážně nebudete ..

  • Co takhle mu nechat nějaký volný čas pro sebe?Ty zajdi s holkama on s klukama .Někdy spolu...Ale být spolu pořád jen sami dva.To by brzo nudilo každého.:-)Oba se odreagujete odpočinete jeden od druhého a budete se na sebe těšit.

  • Je spousta míst,který navštivit a co dělat. Musíte zjistit co máte společného :) ... Kino, bazén, procházky, cukrárna - koukat jen tak na filmy - je toho mraky. Ale určitě nechat i volný prostor pro sebe. Když se den neuvidíte,budete si aspon hodiny vyprávět o tom co jste dělali a jak jste si chyběli :) Toto obodbí je opravdu to nejkrásnější :)

  • Nás s přítelem svedla dohromady láska ke koním, tak můžete zkusit najít podobný koníček. Dokonce jsme si nakonec dva pořídili "domů". Sice je to někdy dřina, ale staráme se o ně , jak jen nejlíp umíme. Hlavně si zakládáme na kvalitním krmivu, aby měli dost energie na naše projížďky. Hodně se nám v poslední době osvědčilo toto > https://www.energys.cz/ :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist