Nakupování na mimibazaru

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54225 9.3.2012 21:32

Holky, potřebovala bych prosím poradit s nakupováním na mimibazaru. Právě jsem se tam zaregistrovala a vůbec se tam nevyznám. Ráda bych si koupila pár věcí od jednoho uživatele a nevím, jestli stačí vyplnit vzkaz (a co se do něj tak píše) a "odpovědět na inzerát" nebo je nutné ještě něco...? Jde mi o to, že si od jednoho uživatele chci koupit více věcí a abych to dostala v jedné zásilce (za jedno poštovné). Děkuji za rady :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, do toho textu já píšu jen xxx.. - tedy v případě, že chceš kupovat více věcí - tak u prvního předmětu napiš, že máš zájem o více věcí a pak už jen dělej ta xka.. Já to tak také dělám. Nechápu, proč mimibazar chce, aby se tam něco psalo.. stejně si pak všechno - tedy já to tak dělám i na aukru, s kupujícími a prodávajícími shrnuji po emailu.
    :) snad jsem malinko poradila. Také jsem zprvu tápala, ale až skončíš s nakupováním u onoho prodejce, kontaktuj ho ještě přes email a platbu poštovného si ujasněte :)

  • Já kupovala zrovna včera na MMB podruhé, od jednoho uživatele asi 6 věcí.
    Do rámečku "Vzkaz" napíšeš, že máš o věc zájem, že ji chceš koupit a dole pod tím zatrhneš "závazně objednat danou věc" nebo co tam je přesně napsáno a ještě pod tím necháš zatrhnuto "odeslat inzerentovi adresu....". Určitě ti bude počítat jen jedno poštovné. Neboj. Do mailu, který jsi uvedla při registraci, ti přijde mail, kde se domluvíte, co a jak dál, napíše ti celkovou částku k platbě atd.

  • ano jak pisou holky.. u kazde veci napises pod tu fotku treba jen beru... :_) časem to pochopíš...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist