Náklonost ke švagrovi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32458 30.7.2013 18:30

Tato otázka je pro ty, co mají švagra. Co se nám narodil malej, tak jde naše manželství nějak s kopce. Na jednu stranu na tom mam podíl já, ale na druhou taky manžel. V jednom kuse mě pořád v něčem schazuje, buzeruje, uráží, apod. Dneska jsem si zrovna nechala udělat novou hlavu a místo toho, aby mě pochválil, tak mě hned sjel, kde sem tak dlouho, že jsem za to dala tolik peněz a vůbec neni poznat změna. Po dítěti jsem nějaký to kilo nabrala a nedaří se mi to schodit a v jednom kuse posloucham, že bych měla zhubnout, že jsem pěkně přibrala, apod. Už vůbec nemam chut snim spát a ani na nějaký intimnosti taky ne. Svym chovánim ke mě se mi úplně hnusí. Má staršího bráchu a ten je úplně jinej, než on. Třeba když i upeči nákou buchtu, tak mě pochválí, když mu chutná, atd. Toho se u manžela zřejmě nikdy nedočkam. Chybí, když mě chlap opčas za něco pochválí i třeba za nějakou blbost a né, když mě v jednom kuse uráží a schazuje. Nejhorší na tom je, že švagra strašně moc chci, rozumíme si spolu, apod. Nevim, jestli to je vzájemný. Pořád po sobě pokukujem, jak nějaký pubertáci a přiznam se, že se v jeho blískosti cítim dobře. Stalo se vám některý, že jste si třeba něco začli ze svym švagrem? Promintě, ale potřebovala jsem se vypovídat

Budu se asi řídit heslem, co je v domě, neni pro mě! Myslim si, že švagr asi neni ten typ chlapa, který bysi si asi semnou něco začal, kdybych ho přitahovala, apod. Když ví, že jsem vdaná a za jeho bratra. Nevim, těžko říct, ale myslim si to. Takže se v tutom bát nemusim, že byse mezi námi něco stalo a já nejsem ten typ, že bych ho třeba sváděla a vlezla mu do postele, když to takhle řeknu. Je pravda, že mě přitahuje a rozumim si snim. Chová se ke mě hezky, apod. Tohle u manžela postrádam. Ale takhle se chová každý slušný člověk k někomu :-D. To, že po sobě pořád pokukujem, jak telátka, tak nemusí z jeho strany nic znamenat, toho sem si vědoma. Zřejmě chci, aby to z jeho strany něco znamenalo. S manželem je to složitý, nedá si nic vysvětlit a pořád si mele svou, ve všem musí mít pravdu. Podle jeho je prostě pan dokonalý :-D. Nejhorší je, že je strašnej nervák a hned vyletí. Upadne mi třeba jen něco na zem, tak mě hned sjede a vyletí na mě. Je toho víc, ale to by bylo nadlouho, tak vás tim nebudu zatěžovat :-). Jen doufam, že mě ta přitažlivost ke švagrovi honem rychle přejde, jinak nevim :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Holka, tohle ti nezávidím. Podobnou situaci jsem naštěstí nezažila na vlastní kůži, ale viděla v pár případech celkem zblízka... Není oč stát. Třeba si jen švagr uvědomuje, jak se jeho bratr chová, a snaží se ti to vynahradit. Třeba také ne... Otázkou je, i kdyby tě miloval, zda by kvůli tobě riskoval rodinný rozvrat, který by to nutně muselo vyvolat, i kdyby tě tvůj manžel sám opustil, navíc by tvůj švagr vychovával svého synovce. A jak by reagovala jejich rodina??? Je to složité.
    Jaký jste měli s manželem vztah před miminkem? Není to jen mužova žárlivost na dítě? Není muž jen přetažený nebo frustrovaný a vystresovaný např. z práce, nedostatku sexu atd.?

  • já ten případ znám z okolí, byl z toho velký povyk- jedna vdaná paní si zde začla se švagrem, oba se rozvedli, jsou stále spolu a šťastní.. jinak, já mám docela přitažlivého švagra :-) , ale jako na mého budoucího partnera na něj nemyslím :-). jak často vidíš švagra, protože z tvého dotazu mi připadá, že bydlí někde kousek od vás....zkus si s manželem promluvit a nebo jak už píše nani, ono se to může časem urovnat, mohou to být i ještě tvé hormony z porodu, i když tedy nevím, jak staré máš dítě...

  • tak já to měla s manželem podobné. a nebyly to jen hormony. ze začátku to bývalo super, ale pak se to časem zkazilo a obdobně jako u tebe - upekla sem buchtu - nepochválil, pokud sem se chystala ji péct prohlásil:nepeč,peče babička (eventuelně prababička). jakákoliv moje snaha o zvelebení domova byla potlačována. vzhled komentován ve stylu: že přece nepotřebuju nové oblečení, když sem jen doma s dcerou. co bych měla jít do práce, vždyt můžu být ještě doma. vydržela sem to cca 1 rok. pak sme šli od sebe. švagra sem v té době měla taky a choval se mnohem lépe a vstřícněji.
    na jednu stranu - chlap ten sex potřebuje (co si budeme vykládat, že? ;-) ) ,ale kdo by na něj měl chut, když slyší podobné urážky. a bohužel to je spíš cesta ke konci :(

  • Co je v domě,není pro mě. Asi bych to ségře neudělala,abych koukala po jejím chlapovi. I kdyby 100 chtěl. A to že ti to doma neklape,toto jen prohlubuje.

  • sama mám takovou vlastní zásadu, že v rodině a v práci vztahy nezavazuji, i když je to někdy zatraceně těžké. V práci mě velice přitahoval jeden chlap, opravdu můj typ, i on po mě pokukoval, ale prostě jsem to musela utlumit. Teď vedle sebe normálně fungujeme v přátelském duchu.

  • Já se Ti ani nedivím, že na to nemáš chuť. Divím se, že tady holky řešíte, jak se manžel cítí. Mě teda zaráží, jak se k Tobě chová. To by si teda neměl dovolit, ať je na tom jak chce, takhle Tě ponižovat. Z toho holka nic dobrýho nečouhá.... Od manžela si to nenech líbit... je to psychický teror. Nenapsala jsi, jakou vinu na tom máš Ty ?? A jestli je švagr opak, tak je mi jasné, že je Ti s ním dobře, ale si bych se do ničeho nepouštěla. ;-)

  • Co, kdyby sis s manželem promluvila a otevřeně mu řekla, že ti jeho chování vadí a uráží tě a že buď toho nechá, nebo se vaše manželství velice brzy rozpadne, protože takhle to dál nejde a ty si to nenecháš líbit? Musíte komunikovat. Pak uvidíš, jestli to půjde zachránit, nebo ne. Já myslím, že to se švagrem je hodně složité, protože si umím představit, že by musel jít proti svému bratrovi a to nevím... rodiné krevní vazby jsou většinou silnější hlavně u mužů než nějaká poblázněnost...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist