Najednou place ve skolce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408573 12.6.2021 6:22

Dobry den,
Prosim o radu. Dcera v zari zacala chodit do soukrome skolky (mela 19 mesicu), nejdriv 2x denne na dopoledne, pak tam i spinkala. Do skolky chodila rada. Po lockdownu obrat. Place. Vcera jsem pro ni musela jet. Jsem z toho nestastna. O skolce si povidame, tety jsou tam moc fajn, deti jen par... Ja musim do prace bohuzel. Mame knizky o skolce, hrajeme si na skolku. Vysvetluji, jinak mame velmi bohaty program. Bohuzel nemame hlidaci babicky, nikoho. Driv skolku milovala, co se stalo. Jsem z toho nestastna. Doma s ni byt nemuzu. Do skolky s ni taky nemuzu, jejich pravidla to neumoznuji. A myslim,ze by to ani nebylo dobre. Jsou tam mnohem mensi deti a v pohode. Plysacka si nosi, ritualy rano mame, tak uz nevim...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevím, ale nechybite ji prostě a jen vy? Mně by to smysl dávalo.. vždyť 19 měsíců je alespoň za mě hodně málo, syn má téměř dva a půl roku a musím říct že když ho dám na hlídání tak většinou vydrží, ale když je to moc často tak to je na něm znát. Je nervózní, ubreceny, vztekly.. a na hlídání pláče..

  • Zdravim, ziji v cizine a obe deti chodili do skolky od 18ti mesicu, tak to znam, do prace holy nekdo musi:-( ja bych se zkusila zeptat ve skolce, kdy zacne plakat/pripadne prinjake aktivite, ja zkusit se s tetama domluvit na dalsim postupu..zalezi take jak moc place, ale treba jestli.kste promni.uz i prijela, protoze plakala, tak.jestli to nñred.na vas nezkousi :-o taky muze mit.obdobi rusti zoubky nebo tak a to jsou pak deti obecne vice.uplakane (chudacci musi je to pekne bolet) a to potom.chce.jenom.vydrzet a.vubec to nemusi.byt skolkou:-) drzim palce at to zvladnete!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 200 otázek, kterým se dostalo 271 494 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist