Najdu si kluka?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #109973 6.6.2013 20:51

Ahoj je mi sice 13, takze je mi jasny, ze napíšete ze mam ještě casu dost, ale je pravda, ze si kazdej nekoho najde?? Protože ja o tom dost pochybuju. Nevim co by se mu na me libilo. Mam tlusty stehna, pekna taky nejsem a jsem stydliva. Takze nevim proc bych se nekomu mela libit.... Myslite ze nekdy nekoho mit budu???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ve 13 letech chápu tvoje obavy, ale počkej pár let a tomuto dotazu se později zasměješ :-). To víš, že si někoho najdeš a budeš se někomu líbit. Já taky nejsem modelka a jsem vdaná a mám dítě ;-)

  • to víš, že budeš. Za pár let můžeš vypadat uuuplně jinak. Navíc to že se nelíbíš sama sobě, neznamená že jiný se do tebe nedokáže zamilovat. Určitě Tě bude milovat proto jaká jsi. Já na tom byla stejně. Dodnes si nemyslím, že jsem hezká a hubeňour taky nejsem, navíc jsem malá. Ale našla jsem úžasného chlapa a čekáme naše první miminko! Takže hlavu vzhůru a tyhle "hloupý" myšlenky vypusť!!!

  • JanaRad7.6.2013 11:21

    Jejda, podobně jsem přemýšlela ve tvém věku také!!! Taky jsem si přišla škaredá, hloupá a navíc jsem byla brejloun. A stydlivka taky, taková šedá myš třídy. A dneska? Jsem pyšnou maminkou tří úžasných dětí (nejstarší dcerka už je starší, než ty, bude jí 15 let, druhá princezna má 11,5 roku a poslední klouček je sedmiletý rošťák), mám skvělého manžela a prakticky super život. Samo jsou i mráčky, ale celkově jsem velmi spokojená.
    Takže pokud se ti na tobě něco nelíbí, máš horu času něco s tím udělat. Začni třeba chodit někam cvičit, sportovat. Poraď se s maminkou, třeba ohledně oblečení... Dnes jsou děti mnohem otevřenější, než jsem byla já ve 13...stydlivá holka z vesnice.
    Můžeš navštívit třeba kadeřnici a ta ti poradí ohledně účesu, záleží na vašich finančních možnostech, ale i bez peněz se toho dá hodně udělat.
    Moc ti držím palečky, abys vše zvládla!!!!

  • taky jsem kdysik mela takove obavy v tvych letech a vzdycky pred spanim sem nad tim premyslela a strasne moc sem si prala abych s tim klukem byla uz porad. No musim rict ze se opravdu takovy nasel sice az po par zklamani z jinych vztahu ale tim si asi projde kazda z nas. Jsem s nim uz nekolik let a nemenila bych. Nemela by ses hodnotit protoze kazdemu se libi neco jineho, a on ten pravy si na tobe najde neco co se mu bude libit. Nekdy to trva nez se najde ta spriznena dusicka, ale kdo si pocka ten se docka takze nebud jako ja ktera dala na zavist ze kamaradky uz nekoho mely a pak sem sla ze vztahu do vztahu a akorat brecela. Radci se rid srdcem a pockej si vsak se dockas. :) Doufam ze ti to trosku pomohlo

  • Jestli tě to uklidní, tak já měla ve 13ti ještě daleko horší myšlenky. Nikdo o mně pořádně nestál, ven jsem chodila jenom s holkama, byla jsem oplácaná, měla rovnátka, brýle... Dnes je mi 20 a vypadám i se chovám úplně jinak. Žiju už dlouho s klukem, kterého mi závidí hromada holek z okolí a který by pro mě skočil do ohně. <3 :) Takže neboj, na každou čeká ten její "princ" :)

  • Urcite najdes:] jednak, jak pisou holky, to ze se sama sobe nelibis, neznamena, ze se nebudes libit klukum a taky - znam treba kluka, ktery se narodil jako holka a fyzicky stale jeste holkou je a i ten ma pritelkyni. zrovna tak muj kamarad, ktery nema ruku si nasel hezkou holku:] proti tem dvema jsou Tvoje obavy urcite zbytecny;] navic ja se ve 13 taky klukum moc nelibila, vypadala jsem jak holcicka a o par let pozdeji jsem se jim libit zacala vic, nez bych potrebovala:]

  • Zlato a co řešíš,je ti třináct:-) Za chvilku třeba přejdeš na jinou školu a bude vše jinak...Mimochodem zapracuj třeba na sebevědomí,sportuj,uč se,věnuj se sobě,to je pro tebe důležitý.Určitě to není tak hrozný,jen si to namlouváš a to že nejsi nejkrásnější?Hele do patnácti si o mě nikdo neopřel ani kolo,pro kluky jen fajn kámoška a buch pak jsem je odháněla klackem:-)A hlavně kdekoliv a v jakýmkoliv věku kolem tebe budou ženský o kterých si budeš myslet že jsou lepší,chytřejší,hezčí,mají lepší prsa...Ale buď spokojená,vyrovnaná a na to kluci berou vždycky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist