Nahota doma s přítelem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409321 1.7.2019 18:10

Příteli se líbí, když jsem doma v krátkém tričku a dole naostro. Já se tak však necítím, abych takhle doma například seděla na židli s polštářkem nebo na pohovce. Před přítelem se nestydím, jen mám špatný pocit z hygieny. Řeším to moc nebo mam soravny názor? Díky za Vaše názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zirafka111.7.2019 18:41

    Však nemusíš všude sedět nahým zadkem :D my si na židle dáváme ručník a na gauči máme přehoz. Je to vlastně dvojí opatření - hygienické (ručníky i přehoz peru pravidelně) a nelepíme si zadky ke kožence.

  • Delej to tak jak sama uznas za vhodne a pohodlne.

  • Pokud ti to naostro nesedi, tak to nedelej. Z tech hygienickych duvodu to uplne chápu.
    Uplne hledim, ze tu hodne holek/žen řeší, ze muž po nich neco chce, ale jim se to nelibi. Pokud mi neco nesedi, tak to nedelam. A v normálně fungujicim vztahu, by to ten druhy mel v pohode přijmout.

  • Kamkri1.7.2019 19:11

    Taky bych tak doma nechodila a ze stejných důvodů. Proto taky my holky nechodíme naostro v džínách apod.

  • Taky je to pro mě nepřijatelné protože mi z ní každý den něco teče... Navíc máme děti a mě hrozně vadí že on kolikrát před nima jde nahý...

  • Tvůj důvod naprosto chápu :) My s přítelem jsme se těšili, jak budeme chodit nahý až budeme spolu bydlet a ono prd :D v těchhle vedrech nosím volný tričko a kalhotky, on trenky. Občas teda chodíme nahý, ale většinou ne. Jemu se to tam prej lepí :D A já mám dost často "výtok" .. prostě běžnej hlen děložního čípku a to prostě nikde nechci mít. Jednou jsem příteli vynadala, že si sedá holým zadkem na gauč a taky nechápal, co má za problém. Prostě tohle chlapům asi nepřipadá důležitý. Včera jsem po něm chtěla, aby umyl záchod, chtěl jít na záchod a ten byl nastříkanej. Tak se divil, že to jako fakt má mýt štětkou :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist