Nadvaha

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424365 10.5.2020 20:42

dobry den mam prosbu chci zhubnout 30 kg mam 79.8 jsem hrozne tlusta je mi 13 let a merim asi 164-165 cm chci začít behat ale bydlim ve městě ale obcas jezdim k babicce do vesnice a bojim se toho kdyz na me budou zírat a uz v 5 tride jsem byla šikanována za to jak vypadam uz to chci zmenit pri pohledu na sebe v zrcadle se mi chce zvracet😟😟😟

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik11.5.2020 7:42

    V první řadě by jsi měla změnit jídelníček. Přestat jíst a pít prázdné kalorie, které k ničemu nejsou a jíst zdravě, pestře, menší porce a častěji, aby tělo nemělo potřebu si ukládat tuk. Jídlo je základ úspěchu hubnutí, ale jsi ve vývinu, tak žádné diety, ať si ještě neublížíš. A pak i ve městě jsou cyklostezky a parky, kde se dá běhat či provozovat rychlou chůzi nebo jezdit na kolečkových bruslích. Každá pohybová aktivita ti pomůže k tvému kýženému výsledku. A také je důležité mít mysl nastavenou, že chceš zhubnout, protože pokud si budeš říkat, že nezhubneš, tak opravdu nezhubneš.

  • zdunicka11.5.2020 8:25

    Dobrý den. A kde je ta prosba?
    Jinak co se týká hubnutí, za sebe doporučuju web a aplikaci Kalorické tabulky, protože snad důležitější než sport je strava a tahle aplikace tě může vést správným směrem. Jez hodně zeleniny a vlákniny, luštěniny, pij hodně vody. A jinak minimálně ze začátku místo běhání je lepší chůze a začni vést "čiperný život"- chodit po schodech místo použití výtahu, nevysedávat u televize, ale jít se projít, vystoupit o pár zastávek dřív a jít pěšky...tedy každodenní drobnosti, ne se jít třikrát týdně na hodinu zničit. Taky se nesnaž hubnout moc rychle, na začátku to třeba půjde skoro samo, ale jinak je kilo za měsíc závratná rychlost, nečekej a nedělej to rychleji.
    A na závěr, 30 kg je moc, na tvoji výšku bys mohla být spokojená i třeba s 65 kg.
    Přeju hodně vytrvalosti, zdaru a zábavy - zkus to nebrat jako největší příkoří na světě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist