Nádobí

Otázku položila: Majus 22.10.2018 11:22

Nenašla bych tu někoho kdo má zkušenosti s nádobím od značky WMF ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Lenouch2326.10.2018 17:31

    Kupovala jsem si asi tři roky zpátky tady ty hrnce a za sebe můžu doporučit. Pořád vypadají velice dobře a to v nich vařím skoro každý den. Nerez jsem volila z toho důvodu, že se dobře udržuje a hlavně se jen tak nepoškrábe takže když člověk není kopyto tak to nádobí vypadá pořád pěkně.

  • EvaMala1.12.2018 19:13

    A mohla bys mi sem hodit, jaké ty hrnce konkrétně máš? Já bych si právě teď potřebovala novou adu koupit a jde mi právě v prvé řadě o to, aby se dobře udržovaly a aby byly odolné. Díky moc :))

  • Lenouch231.12.2018 19:46

    Mám tady tu sadu ale na výběr jich mají mnohem víc www.kulina.cz/sada-hrncu-5-ks-zwilling-r-passion. Taky chceš jít do nerezu ?

  • EvaMala2.12.2018 20:18

    Nooo, pěkná. A tu už máš, jakože ji používáš? Jak se ti udržuje? A jak se ti v ní vaří?

  • Já bych moc ráda zkusila nádobí z toho hliníku https://www.kulina.cz/sada-hrncu-4-ks-bueno-induction. Ale než si ho koupím, ráda bych věděla, jak se v něm vaří... Nemáte některá? Díky moc.

  • Co se týče údržby, tak titanové nádobí se doporučuje umývat tepelným šokem, že jakmile dovaříš, tak dát pánev pod studenou vodu, odplaví se všechny nečistoty takže pak už stačí jenom setřít ubrouskem. A k tomu připalování, to je jedna z hlavních váhod tit

  • Vyrábí ji v Německu, hlavně jsem se chytla toho, že u toho německého nádobí platí, že jsou vyráběny správnou technologií a nehrozí, že by obsahovalo něco závadného.

  • Tak ono nejde tak o to jak to nádobí vypadá, ale jak je vyráběno a jaký je použitý materiál. U těch italských a i polských hrnců a pánví je pochybná pověst, vysoká závadovost a často i postup výroby, jehož výsledkem rozhodně není pravé titanové nádobí.

  • Kamilka3320.1. 19:31

    Ahoj všem, nedávno jsem taky přemýšlela nad tím, jak zlepšit svoje vaření. Chci stále zkoušet nové recepty a doladit svoje kulinářské dovednosti. Právě proto si chci koupit nové nádobí a také uvažuju o značce WMF. Zatím jsem o téhle značce slyšela jen to nejlepší. Budu ráda za nějaké zkušenosti, abych se mohla rozhodnout.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist