Nadměrné pocení u muže

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25988 7.7.2017 7:12

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli s tím nemáte některá zkušenost. Manžel se v noci hodně potí někdy propoti i 3 trika... nemocny určitě není chodí darovat krev a vše má v normě na nic se neleči zlepšilo se mu to když byl u moře měl pak cca půl roku klid... napadlo mě že by to mohlo byt stresující prací uvažuje o změně zaměstnaní ale nevim no... je pravda že když ma jít po volnu do práce je z toho na nervy prostě ho to tam nebavi hlavně kvůli kolektivu a v noci pak špatně spí a pak se potí... ještě mě napadlo koupit mu do koupele nějaky vyrobek z mrtveho moře nebo tak, myslite že by mu to pomohlo? Nemáte některá zkušenost? Diky za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Petrakim7.7.2017 7:48

    Otcim se taky potí v noci hodně a ráno ná durch mokrou perinu.zkus tenčí peřiny cí jen deku na spaní.hodně se člověk potí též,když ma pod sebou teplé prostetadlo.on je taky tlustejsi a poti se sem tam i pres den.na noc omezit tez tekutiny a i tu sul do koupele.spat jen v natelniku a ne tricku.nebo úplně nahý.to taky pomáhá.

  • dancewomen7.7.2017 8:43

    Otec se takhle potil ze stresu, jak změnil práci, vymizelo to, takže to tím může být.

  • a to mu vezmou krev?:-o nebo jim nepřizná nadměrné pocení? na to se při darování ptají! a při nadměrném pocení krev nevezmou.... navíc při darování nejsou schopni otestovat absolutně všechno. může být příčinou stres z práce, horko v místnosti kde spí atp., ale bylo by na místě i vyšetření u dr. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist