Naděje?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #224119 7.8.2017 14:03

Ahoj, v pátek jsem byla 10DPO a udělala jsem si test clearblue a vyšlo mi + 1-2. od té doby si ráno dělám klasický test. 10DPO ještě nic vidět nebylo a dnes 14DPO je tam jen slaboulilinka čarka, ale už je viditelná okem. Dnes jsem byla u Dr. a říkal, že tam vidí něco velkého 1mm a zítra si mam volat na vysledky na krev. nějak mě znervoznuje, že ta čarka se objevuje tak pomaličku. může to být ok?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • samsonoh7.8.2017 14:26

    hladina hcg se zdvojnásobuje každé dva dny. Takže dělat test každý den nemá smysl. Akorát budeš nervózní. Takže počkej na krev - ta to potvrdí jistěji než těhu test. A to je jinak teda doktor dobrej, že tam něco tak brzo viděl :-o

  • Myslim ze je to v poradku. Dulezite je ze je to pozitivni. Delala jsem si test ob den a viditelne silil a tlustice jsem mela az tak 18dpo. Takze vydrz. Tady to chce jen trpelivost. Nic vic. Nema cenu se zbytecne nervovat. Uvidis..dej tomu chvilku a bude to tak jak to ma byt. :-)

  • Shierley17.8.2017 15:54

    Já měla na témže testu taky +1-2 a budu rodit každým dnem ;) Takže bych vyčkala. Pozitivní test ala jasné dálnice jsem neměla ještě ani v 8tt ;-) Testovat stačí obden, bude to více vidět.

  • určitě je to v pořádku - já měla 13 dpo jen ducha (možná slabounká čárečka).
    a Dr je dobrej, že tam vůbec něco viděl, protože v tuto dobu ještě na uzv nebývá nic vidět, maximálně zvětšená sliznice jako před ms.
    takže vydrž a taky doporučuji netestovat každý den. navíc při použití různých testů to může mást (každý test je jiný, obsahuje jinak barviva atp.).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist