Na dne sil

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407254 23.10.2020 13:13

Omlouvam se, jen se potrebuji vypsat.
Je silena doba. Mam batole. Dite jsem dlouho chtela, start byl narocny, ted je to relativne partak. Hodne spatne spi, ted je to narocne obdobi. Na prochazce se vyvalelo v kaluzi, durch mokre, domu vic jak hodina. Uz vidim, ze bude zase marod. Chodim do prace, tedy delam z domu, musim, covidova situace nam zamichala s kartami. Muz v nemocnici, jsem na vse sama, na vse. Zadne hlidani, ze bych v klidu nakoupila, dite narocne, prace narocna (pracovat musim, i kdyz diteti budou teprve dva roky). Vim, ze to bude lepsi, tohle je chvilkovy vypadek. Ale v tuto chvili proste nemuzu. Dite miluju, jen bych chtela chvili vydechnout. Preji vsem, at tuto dobu zvladnou.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk24.10.2020 8:30

    Klid a nohy v teple, vždyť nejde o život. Jedno vyvalene dítě v louži ještě nikoho nezabilo. I když chápu, že ta dnešní doba je šílená pakarna a leze nám to na mozek všem. Takže, hlavu vzhůru, teď jsem chtěla napsat Bude líp, ale radši to neudělám :-D
    Doporučuji pro zvednutí moralu nepitvat se v tom, co vám vadí, ale zaměřit se na to, v čem je tahle doba přínosem. Vemte si že všeho nějaká pozitiva a uvidíte, že všechno třeba není tak černé.

  • Pomoc nemůžu, ale aspoň posílám morální podporu. Hodně sil!

  • Hodně sil a pevné nervy, občas je to náročné i pro ty které nejsou v tak těžké situaci jako ty..jediné co můžu poradit je nenakladat si vic než musíš. Pro mě bylo taky těžký pochopit (i když z jiných důvodů) že se nemusim každý den strhat a občas si to usnadnit.. nemusíš chodit hodinu cesty od domu, s dvouletakem obraz okolí, najdete spoustu zábavy i blíž abys ušetřila síly, občas klidně pusť televizy ať na chvilku vypustíš.. až se manžel vrátí z nemocnice bude určitě líp.. najdi si kamarádku s podobně starými dětmi ať je můžete společně vypustit na hřiště a popovídat si a nechat děti ať si hrají spolu.. a doporučuju kvalitní softshellky co nepromoknou.. Hodně sil;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 518 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist