Na čem nechat spát přítele?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #9845 4.3.2011 19:28

Tenhle problém řešíme s přítelem pořád...Začalo to na 2 peřinách a 2 dekách rozložených na zemi, pak jsme koupili nafukovací postel přes kterou dáváme peřinu, aby to bylo pohodlnější, ale dál už fakt nevím. Na dvojlůžko není místo ani peníze a nafukovací postel je už nejmíň třetí, pokaždé se někde udělala dírka, většinou ve spoji a lepení moc nepomáhá. Nechceme kupovat každej rok novou nafukovací postel. Taky mě napadla obyčejná matrace, která patří do postele, že by na ní spal na zemi, místo pod postelí na schování je, ale zase ta cena není zrovna nejmenší (našla jsem nejmíň za 1000 Kč). Nemáte někdo nějakej jinej nápad, jak by se to dalo vyřešit? Jinak přítel u nás většinou spí v průměru tak 3x až 4x za týden.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl4.3.2011 19:42

    A co jak jsou takové ty rozkládací gauče? Když by byl u vás, tak to vytáhnete, a když bys spala sama, tak jí necháš zataženou. Takový ten rozkládací gauč je užší než klasické dvou lůžko. I některé dvou lůžka jsou třeba jen 120 cm široké místo 180cm

  • Já nevím, mi teda osobně přijde divné, že ty spíš na poslteli a on na zemi. Chápu, že třeba není místo, my sice máme matrace, na kterých spí sestřiny kamarádky, když přijdou na noc, ale s přítelem spíme v jedné posteli (v klasické pro jednoho), ale zase chápu, že když je u Tebe tak často, že se asi člověk moc nevypí, ale zkus si propočítat, jestli by nebyl lepší našetřit na nějakou tu rozkládací postel nebo něco, protože jestli každý rok kupujete nové nafukovací matrace (nevím, jak jste spolu dlouho)...a taky záleží na tom, kolik vám je, pokud on pracuje, možná by Ti on a rodiče mohli finančně pomoct koupit něco do 5000 :)

  • Nebo se zkus podívat, kolik stojí tlustší moltan. V obchodě ti ho seříznou i na požadovanou velikost. A když se na tom nespí každý den, záda to určitě nezničí. A natáhneš na něj normálně prostěradlo. Třeba není tak drahý jako klasické matrace. A když nebude hodně tlustý, půjde srolovat pod postel. A nebo mě napadá ještě karimatka. Třeba 2 dát na sebe. Ty také nejsou drahé.

  • Já koupila matraci v IKEA za 299,- Kč, je to na spaní občasný, ale my to máme a v poho. Koukni sem:
    http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/range_brochure_comfort/CZ/
    dají se koupit za dobrou cenu a kdyby si koupila dvě za cenu 299,- ks a dala je na sebe... a 6 cm je docela prima, my jí máme a jsme spokojený moc a stačí nám jedna.

  • Ja bych se klidně koukla na internet jestli někdo nenabízí nějaký starší nábytek za odvoz. ...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist