Myslíte, že lže, nebo že opravdu létá do zahraničí?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #374755 15.10.2019 20:49

Ahoj seznamuji se s jednym chlapem . De o to ze vse vypadalo hezky. Ma slozitou praci kazdy tyden nekam odleta ale furt mi pise jak ma zajem . Zacinam si myslet ze lze i pres to co pise. Je zajimave ze kdyz mu napisu hned si to precte. Ptam se daji se nejak zjistit informace zda clovek je opravdu v cizine ? Rikal ze je manazer ale nikde jako manazer neni uveden. Nikdo nic o nem nevi. Zajima me zda se daji sehnat nejake informace o cloveku abych vedela. Za kazdou odpověď dekuji.
PS: negativni typy zprav si nechte. Dekuji

  • 16.10.2019 12:08:30 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 16.10.2019 12:08:30 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • odpovím otázkou - kde myslíš, že jako manažer by měl být uveden, když většina firem rozhodně nepíše všechny zaměstnance na pozicích manažera (protože pod tento pojem se skryje od obchodníka až po vedoucího týmu lidí v podstatě cokoliv).
    to, že je online neustále může být dané i jeho prací - kvůli klientům/zákazníkům prostě je pořád online a může mít informace o tom, že mu někdo někdo píše zřetelně zobrazeny na displeji mobilu.
    a další věcí - informace o člověku seženeš, ale nakolik jsi si jistá, že v případě, že ti lže, ti sdělil své skutečné jméno?

  • Kdyby si věděla aspoň pro jakou firmu dela 😉 ulehcilo by ti to hledání.. Náhodou to se nezminil? Nebo aspoň zhruba pro jakou ?

  • No a co mu napsat o nejakou fotku - treba se zeptat, jaky ma pokoj, a kdyz napise treba je tu obrovska vana nebo zrcadlo naproti posteli, krasny vyhled... Nebo rict, ze na to misto ses vzdycky chtela podivat, jestli by ti neprivezl magnet na lednici nebo pohled...
    Ale pokud lze, bude to mit vymyslene a bude to umet skryvat.
    Zajimalo by me, proc mas podezreni? Jen caste zahranicni cesty to byt nemuzou... Nejake jine naznaky?

  • FB přátelé, firma kde pracuje, sdílení polohy přes google a myslím, že kdybys mu volala do ciziny, mohl by ti operátor říct, kam jsi volala, kdybys třeba řekla, že jsi platila nějak víc než obvykle, jestli jsi neměla zahraniční hovor..m

  • Zdravím asi bych se ho zeptala kam do kterého státu letí atd...pak bych chtěla vidět nějakou fotku z cest...a taky bych třeba zavolala na letiště jestli někdo pod tím jménem letěl s jejich letadlem

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 518 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist