Myčka - krátký program

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25663 20.9.2011 8:04

Ahoj holky, vrtá mi hlavou, že moje myčka nabízí vedle programů kolem 130 minut pouze jeden krátký, na cca 25 minut. Myslíte, že se všechno to svinstvo v tabletě stačí rozpustit a nezůstane na nábobí? Jde mi hlavně o leštidla atd. Je přeci divné používat stejné tablety na půl i na jeden a půl hodiny, ne?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hele a není to náhodou jenom program na oplach nádobí? Já ho mám na myčce na 11 minut. Tento program se používá bez tablety, např. když už máš nádobí v myčce den a více a nechceš, aby to smrdělo, tak to jen opláchneš. Prostě z toho nádobí tím smyješ největší špínu. To asi bude ono :o) A návod k použití nemáš? Tam je to určitě napsané :o)))

  • Ahojky, já tenhle program mám taky, jen asi na něco kolem 30 minut, ale nádobí se mi z něho neumyje a zbytečně čamčám tabletku. Tak ho používám spíše na přemývání skla a porcelánu do stěny od prachu při velkých úklidech :-)

  • To sprchovani by jsi asi poznala ne? Vetsinou byva tech 10min jak psaly holky. Ja mam nejkratsi cyklus 35min a nekdy se mi umyje hezky (tento program davam kdyz varim a mam plnou mycku a neni to zaschle) a nekdy mi tam zustava takovy bílý povlak ze to jenom oplachuju ve drezu. Tak to jednou zkus a uvidis. Ta jedna tableta te nevytrhne. Ja zrovna vcera dala na nejdelsi cyklus a si predstav, ze tableta se nerozpustila cela a v mycce zustaly modre granulky,ale nadobi bylo krasne ciste :-)

  • Krátký program mám, ale je to spíš na sklo a chce to rozhodně tekutý nebo sypký prášek. Ne tabletu. Ta se nestihne rozpustit. Já už stejně od tablet ustoupila a začala používat vše zvlášť.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist