Muži ve znamení Štíra, jací jsou?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #330713 2.1.2017 15:46

Vím, že muži jsou různí, mají různé povahy, vlastnosti kladné o záporné, každý je individualitou. Ale přes to. Potkala jsem muže Štíra, někdo by řekl co záleží na znamení, ale která má manžela nebo přítele Štíra se mnou bude myslím souhlasit, že jsou to zvláštní tvorové 😊 Nějak se v jeho citech, emocích a celkově složitosti povahy ztrácím a proto bych ráda kdyby se protějšky těchto tvorů podělily o svoje zkušenosti, poznatky ať již dobré nebo špatné. Můj Štír je celkem uzavřený, city ne, že by neprojevoval, ale není to ten typ který by svou náklonnost projevoval slovně. Je nedůvěřivý, tajemný a sotva kdy odhadnu co se mu honí hlavou, což mne hodně znervózňuje. Je velice náladový a někdy snad až melancholický nebo pesimistický. Jsou dny kdy je ten nejúžasnější chlap na světě a poté prijde den kdy u něj nevím na čem jsem. Jaké mate doma Štíry Vy? Jací jsou? Jak projevují city, jací jsou ve vztahu? Budu rada za všechny názory.

  • 04.01.2017 11:51:33 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • susula2.1.2017 18:49

    Já jsem štírka. Chodila jsem se štírem pár měsíců, nebyl to dlouhodobý vztah, ale byli jsme oba dominantní. Nevím, jak to sedí na ostatní, ale pro muže štíra, se kterým jsem byla a pro mě jsou důležité tyto věci: nikdo nesmí narušit jeho soukromí, má svá tajemství a když bude chtít, tak se s nimi podělí - pokud nechce, dotírání a zvídavost ho jen popudí. Nejvíc nesnáší, když ho někdo tahá za nos. Jednou ho někdo zraní, podrazí ho, ublíží mu nebo lidem, na kterých mu záleží a skončil - navždy skončil, bude si to pamatovat vždy a když se bude tvářit, že se s tím smířil, sem tam to milým rýpnutím okolí připomene. :) To jsou spíš takové ty ne příliš dobré věci pro okolí štíra a jak říkám: soudím hlavně dle jednoho muže a také podle sebe... :) hodně štěstí

  • Ahoj, tak prvně si myslím, že se to vůbec nedá takhle říct, že by Štíři všeobecně byli takoví a takoví, ale když se ptáš...
    Můj tatínek je Štír a byla bych šťastná, kdybych potkala chlapa, jako je on :) Je rozhodný, klidný, zodpovědný, city moc najevo nedává, to je pravda, ale vždycky se o nás staral a stará. Je hodně zásadový. Můj přítel je též Štír a má vlastně podobné vlastnosti, akorát klidný není. Kamarádka, se kterou se znám od školky a pořád se bavíme, je Štír, a nemohla bych mít citlivější a obětavější kámošku. A od jiné kamarádky přítel je taky Štír, jsou spolu už skoro 8 let a perfektně si s ním rozumím.
    Tolik je Štírům v mém okolí.
    Hodně ale záleží i na tom, jaké znamení jsi ty, různé povahy se snáší různě, někdo bude se Štírem šťastný, někdo s ním bude trpět.

  • Anonymko, pokud by Tě to opravdu zajímalo, musela by sis nechat udělat podrobný horoskop od dobrého astrologa, a to na základě nejen dne, ale i času narození. "Štír" je hrozně široký pojem.
    Ani podrobný horoskop Ti však neprozradí, zda je to "charakter".

  • Myslim ze se to neda vubec ocekavat. Ja jsem stirka a rozhodne nejsem dominantni a hadava jak se o stirech rika. Jsem naopak klidna.. druha vec je teda ze tomu moc neverim ale to uz je na kazdym. Jedna vec je znameni a druha povaha cloveka, kterou oblivnuje tisic vnejsich a vnitrnich faktoru

  • Nejprve bych si ověřila zda je skutečně štír. Astrologové poněkud pomíjejí fakt, že se kvůli precesi posunul jarní bod a tudíž se poloha vůči hvězdnému pozadí posunula. Takže když jsem si v jednoduchém astronomickém (ne astrologickém) zadala své datum narození 21.10. Takže já "typická váha" jsem vlastně byla narozena ve znamení panny. Další fakt je ten, ze souhvězdí jsou pouze obrazce zcela na sobě nezávislých hvězd, která se promítají na oblohu. A teď do mně s minusama 😀

  • petulinkaa134.1.2017 18:00

    Nelze rict stir je jednoznacne takovy,zalezi zena/muz,datum narozeni,ascendent atd. Kazdopadne o stirech se rika,ze napr. Dva stiri spolu ,,nemuzou" zit je to nejnarocnejsi ze vsech znameni dva takto spolu.Kazdopadne ja jako Lev bych stira 100% mit nemohla a hlavne nechtela :-D tatu mam stira a tetu kazdopadne znat nekoho a zit s nim ve vztahu je veliky rozdil!!! ;-)

  • Jsem Štír a to, co se dozvídá z horoskopů na 85 % sedí. Nevěřila bych dříve, že nějaké bláboly z internetu dokáží předpovědět moji budoucnost, ale po objevení letošního horoskopu https://www.astrohoroskop.cz/horoskop-2020 to začínám přehodnocovat. Věděli jste, že podle všeho má být pro Váhy listopad měsícem očistce? Jak se na to připravit?

  • Moji rodiče jsou oba štíři:) zatímco tatínek je dominantnější,maminka je klidně a stále se milují a jsou spolu 40 let:-) já ted měla dva měsíce štíra za přítele,a nedala jsem to..ze začátku milionovej ,opravdu byl skvělej a postupem času se vybarvil...děsně náladovej,nemohla jsem říct ani svůj názor ,protože okamžitě se hned naštval a dal mi to sežrat i s urokama..byli i dny,kdy mě ani nepozdravil,prošel kolem mě arogantně,tvářil se povyšeně,že on nic ,a za vše můžu já:-o byla jsem neustále v nejistotě,když jsem s nim chtěla mluvit,aby jsme si to vyříkali,tak se tvářil jak pan důležity a že jak kdyby mluvil do dubu,když jsem řekla něco,co mu nehrálo do karet. kolikrát jsem koukala a vlastně ani nechápala,co se to děje:-o ale asi je to o povaze. můj tatínek je hodny,i když přísnější,obětavy,slušny,pro mě a sestru a vnoučata by dychal,dala bych za něj ruku do ohně :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist