Muži koukající na prsa

Otázku položila: janae85 30.11.2021 13:08

Včera jsem vstávala brzy ráno a jak jsem byla rozespalá, tak jsem si ani moc neuvědomila, co všechno jsem si vůbec naházela na sebe. Byla jsem ráda, že jsem vůbec odešla do práce :-D No a celý ten den když jsem někde byla tak jsem zjistila, že chlapi v mém okolí jsou jakoby duchem nepřítomní, nejdřív mě napadlo, že je pondělí a jsou stejně unavení jako já, ale a pak se na mě začnou usmívat. Byla jsem takhle na několika schůzkácha všude to samé, úsměvy dobrá nálada než jsem šla na záchod a v zrcadle zjistila, že jsem si vzala bílou letní podprsenku a na to bílé tričko, takže na světle to vypadalo že jsem vlastně žádnou neměla :-D Hned mi to došlo, proč byli duchem nepřítomní a jen se blbě usmívali ale zajímalo mě to jestli to tak mají i jiní chlapi nebo to bylo jen těch pár. No a za celý ten den se všichni dívali na moje prsa ať jim bylo přes 20 nebo přes 50, zadaní i nezadaní a dokonce i přítel doma kterého to normálně nebere se mě ptal jestli jsem byla někde na pohovoru :-D A to ani nemám nijak extra velká prsa. Ale tak mě napadlo, zkusily jste někdy využít podobné situace ať už třeba ze srandy nebo z jiného důvodu? Možná někoho poškádlit, jen se pobavit nebo něco získat tím, že jste se pochlubily vašimi přednostmi? Někde venku nebo u kamarádů, přítelů, manželů?
Je to jen sranda, ale i tak jsem zvědavá :-)
Jo a co myslíte že je důvod, že chlapy ta prsa tak fascinují?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • diskutt30.11.2021 14:04

    Na první část otázky nemůžu odpovědět :-D Ale na tu druhou... Důvod proč se koukáme je prostý, jsme tak naprogramovaní. Ať jsou velká nebo malá, vždy se budeme dívat a to i když na sobě budete mít 5 vrstev oblečení, stejně se minimálně podíváme jestli vidět jdou nebo nikoliv. Někteří muži jsou schopnější při skrývání pohledů, jiní nejsou. Nezáleží přitom na tom jestli mají doma partnerky nebo nemají, nebo jaké vybavení jejich partnerky mají. Je jasné, že pokud chlap zírá, tak je to neslušné. Ale děje se to tak nějak podvědomě, není to že bysi chlap ráno řekl, tak a dneska budu celý den koukat na prsa, občas si to ani neuvědomíme, že to děláme. A pokud je některá opravdu vybavená, počítejte se tím, že chlap v okolí musí opravdu vnitřně zápasit s tím, aby se díval do očí a ne o patro níž :-)

  • wirna30.11.2021 14:05

    Můj chlap říká "to bys musela být lesba abys to pochopila " :-D

  • petra.der30.11.2021 15:16

    Právě jsi popsala můj běžný den :-D Po 13 roce mi narostla větší prsa než měly všechny holky v okolí, v 16 jsem je měla větší než máma a jediné co chlapi od té doby viděli byly prsa. Nejdřív se mi to líbilo všichni mě obletovali :-D Ale pak to začalo být i otravné, hlavně od těch starších chlapů tak sem to začala různě skrývat a omezovat se. No a někdy kolem 20 jsem toho měla pokrk a začala nosit to co je mi pohodlné. A chlapi? Pořád se koukají a je mi to už nějak jedno pokud se jen koukají. Když je mi to nepříjemné tak jim to narovinu řeknu, občas už jsem i řekla ať se to prase raději dívá z okna, ale to byl extrém :-D
    Prostě dělají to všichni, od některých mi to lichotí. Hele a párkrát jsem toho už využila, víc ti toho projde a jsou hned milejší a ochotnější :-D
    Jo a není to jen o chlapech, i ženské se koukají, moje kamarádky nejvíc ale ty mi upřímně řeknou, že se jim líbí a taky by chtěly takové :-D Já se taky kouknu když vidím nějakou co je má větší, ale je to spíš že je lituju než obdivuju.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 568 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist