Muze zena milovat dva muze?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #77185 17.11.2012 0:54

Ahoj holky...
potrebuju poradit... myslite si, ze je mozne, aby žena milovala dva muže zaroven? Muze to byt laska na obe strany anebo je to pouze "v hlave Dost me to trapi, protoze milovat dva muze najednou - to neni muj styl :-( Ani s jednim nechodim, ale oba dva je dobre a dlouho znam. Co si o tom myslite? Jsem mrcha?
Nemate nektera zkusenost? Dost se tim trapim...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, myslím, že milovat oba naráz stejně nelze, ale... Už 12 let mám kamaráda, když mi bylo 15, strašně jsem se do něj zamilovala, vydrželo mi to tři roky, pak jsem se z lásky vyléčila tím, že jsme spolu začali chodit, bylo jsme spolu, ale bez sexu. Kvuli spoustě nedorozumnění jsme se rozešli, nějakou dobu mezi námi byly hodně negativní emoce hlavně z mé strany, on se chtěl vrátit, já to nedokázala. Po nějakém tom roce mě přešel vztek, měla jsem mezitím nějaké vztahy už i se sexem a tak nějak jsem zjistila, že pokaždé, když se něco pokazí letím za ním. Mezi náma vždycky zustalo NECO. Nedokážu to pojmenovat, přitažlivost, nenaplnění, určitá láska...A pak jsem potkala svého muže, kterého miluji moc, nedokážu si představit, že bych o něj přišla, přesto, kdyby zjistil, jak jsem se svým kamarádem flirtovala před svatbou i těsně po ní, nejpíš by mě přerazil (ale nikdy jsem ho nepodvedla, nenechala jsem to zajít dál i když jsem moc chtěla). Dokonce to bylo tak daleko, že jsem si před svatbou představovala, co bych udělala, kdyby za mnou onen kamarád přišel a řekl, at se nevdávám, že mě miluje. Upřímně jsem nevěděla. Naštěstí to neudělal, to, že mě celé ty roky miluje a že holky si hledá podle toho, aby byly jako já a že jeho největší chyba byla, že se se mnou tehdy rozešel mi řekl až po svatbě. Ale já jsem ráda, že to tak dopadlo, potřebuji vedle sebe svého manžela, s tím kamarádem by nám to nikdy nemohlo klapat, zkus se na to podívat s rozumem, nech trošku srdce ustoupit do pozadí a popřemýšlej, jaký který je, se kterým se dá lépe budovat vztah a podle toho se rozhodni. Držím palce.

  • Podle mých zkušeností, může. Kdysi jsem milovala dva muže, musím říct, že jsem chodila s oběma, ale měla jsem z toho špatný pocit. Bylo velmi těžké se rozhodnout pouze pro jednoho, protože jsem věděla, že to nemá budouctnost. Nakonec jsem se rozhodla správně, ale trvalo docela dlouhou dobu, než jsem přestala na toho druhého myslet.

  • petulinkaa1317.11.2012 20:27

    může milovat jen jednoho,ale druheho muze mít hodne ráda :-) ovšem - není to milovat :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist