Muž ve znamení štíra, jaké jsou vaše zkušenosti?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #226731 13.7.2016 22:25

Nikdy jsem moc nevěnovala pozornost znamení. Začínám však poznávat, že na tom opravdu něco je. Můj otec je štír a chová se tak. Mám přítele, který je taky štír a poslední dobou, čím víc se poznáváme, zjišťuji, že je taky takový - neústupný, tvrdohlavý až zlý. Jinak je hrozně hodný, laskavý a starostlivý, ale jakmile dojde k hádce nebo máme každý jen jiný názor, je neústupný a stojí si tvrdě za svým. Mám obavy, že takový vztah není pro mě. Máte se štíry taky podobné zkušenosti?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Astrologie (pokud na ni věříš) je mnohem složitější "věda" než aby bylo možné to takto zjednodušeně napsat. Sluneční znamení je jen malý střípek z celého obrazu. Musela bys znát přesný čas narození a nechat si udělat detailní rozbor - a i tak by ses nedozvěděla to nejdůležitější - charakter dotyčného (právě to, co tě zajímá - jestli je "hodný" nebo "zlý").
    To není z mé hlavy,ale z hlavy mně blízkého člověka, který se astrologií intenzivně zabývá 20 let.
    Každopádně - partnera nevybírej podle znamení, ale podle svého pocitu (a rozumu).

  • petulinkaa1313.7.2016 23:58

    Astrologie ale i numerologie je uceni mnoho let vim o tom hodne od me maminky,ktera jak astro. Tak numerol. Delala 20 let a ver,ze lidi odhadla vzdy na 150%.Bohuzel loni zemrela,takze se ucim sama,ale ne nadarmo se narodime ve znamenim jakem se narodime,v den,hodinu atd. U znameni je dulezity i asxendent,muze hodne ovlivnit,ale i datum narozeni atd. Neni stir jako stir zadne znameni neni nejhorsi a ani nejlepsi,kazdy ma sve,kazdy ke kazdymu nesedi atd. ;-)

  • já sama jsem štír, mám spoustu kamarádů a kamarádek štírů a měla jsem i partnera štíra. Musím říct, že jsem s nikým z nich neměla nějaký zásadní problém. U sebe můžu říct, že rozhodně jsem dost tvrdohlavá, mám své názory, ze kterých těžce ustupuji až po pořádné argumentaci pro mne významnou osobou ;-) Já i moje okolí jsme se s tím naučili žít. Jsem přímý a upřímný člověk, je na mě spoleh...no každé znamení má něco.

  • irahrabakova14.2. 14:49

    Ahoj, narazila jsem na toto vlákno, tak proč se rovnou nezeptat tady. Můj přítel je štír a občas to vypadá jako by mě nenáviděl..a potom milovat..a potom zase nenáviděl 8-o je tohle podle vás normální štíří chování? Četla jsem tady https://deelay.cz/znameni-stir-vlastnosti-temne-stranky-a-kompatibilita/ že se takhle štíři běžně chovají, ale není to až moc? Můj otec je také štír a nikdy nebyl tak pesimistický.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist