Muz u porodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #387004 20.1.2019 22:02

Ahoj holky :) mam dotaz. Visel u nas chvili otaznik, jestli bude manzel u porodu. Nakonec jsme se rozhodli ze bude. Akorat si nejsem jista, jestli bych ho na neco mela pripravit? Na předporodni kurzy jsme nechodili, ani na jinou takovou pripravu. Mate nejake doporuceni? Pripadne co tak tatinek upotrebi pri pobytu s rodici maminkou v nemocnici? :) Diky za info.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka220.1.2019 22:33

    U nás stačily pro otce papuče. Ostatní mu všechno vysvětlili přímo tam.

  • Jak pise buccaneerka2, a k tomu na hodne krve.

  • zakewka20.1.2019 22:45

    U nas je tatinek jiz v teto oblasti velice zkuseny. Takze pantofle, mobil, notas, piti neco maleho na jidlo, hlavne pro nej. Nakonec si nechal dovezt veceri z hospody:-D ja byla rada za dzus a tesne po porodu za chlupate ponozky, byla mi zima.

  • Jeste je prima, kdyz si manzel pri samotnem porodu stoupne k vasi hlave, "uvidi toho mene", respektive si sam urci, co vsechno primo uvidi. Nekterym muzum to hodne vadi. Jinak jak psaly ostatni - jidlo, piti, papuce a nabity mobil. Pocitejte s tim, ze se muze citit bezmocne, obzvlast, kdyz nejde porod uplne rychle a vy budete mit kontrakce co 2 minuty. Pripravte ho na to, ze to muze trvat.

  • petulinkaa1321.1.2019 10:26

    Manžel byl semnou v porodnici u prvni dcery od cca 9 rána do 22:30 mezi tím byl jen vyvencit psa, protože se u mě nic nedělo :-D ale ze by něco potřeboval krom piti nevím teda a osobne nechápal když např. viděl v TV tatínky u porodu jak můžou v této situaci jíst nebo sedět u notbuku. Asi i záleží jak to probíhá, jaké ma žena bolesti, jak to dává,celkově na těch dvou, ale osobně když si to vybavim si neumim představit, že by tam jedl a nebo tam měl svoje zájmy 8-o Naopak jsme povidali, masiroval me, podaval věci nebo prostě byl u mě a oporou. Jinak oblečení vyfasoval a vic nepotřeboval :-) se zaverem nevím, skončila jsem nakonec ve 20:00 na cisari.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist