Muž Panna, žena Vondář

Otázku položila: Anonymní uživatelka #230822 27.2.2017 23:47

Chtěla bych se zeptat, zda některá nemáte stejný případ nebo neznáte někoho s touto kombinací. Beru tyto věci s nadhledem, bohužel z předešlých vztahů (např. vondnář - štír) se mi osvědčilo, že to opravdu nefunguje. Děkuji za odpovědí :-)

  • 28.02.2017 18:23:55 - yamd změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nasi sou takto (jsou spolu, ale uz rozvedeni)

  • Když si (ne)sednete, tak je úplně jedno, jaké jste znamení.
    Sama jsem býk, měla jsem partnera kozoroha, tedy obě zemská znamení a měli jsme se k sobě hodit. Daný kozoroh byl ale psychický vyděrač a k tomu jsme měli každý jinou představu o životě. Vydrželi jsme spolu 4 roky, než se mi otevřeli oči.
    Manžel je štír, v sexu to má být podle horoskopu úžasný, vztah nic moc, skoro až katastrofa. Sex je takový normální, s tím, že se čím dál tím zlepšuje;-). A vztah je pohádkový, protože má manžel dobře nastavené hodnoty (tedy pro mě dobře a shodují se s mýma), nedělá mu problém se obětovat, vyjít vstříc.
    Podle mě určité vlastnosti nejsou závislé na znamení a je to spíš o člověku;-)

  • Martasek8928.2.2017 10:31

    Nikdo nic nezaruci. Kazdy je stejne jiny. Ja jsem Beran a manzek Panna. Obcas bych ho nakopala, jindy laskou snedla :-) On klidas, vybuchne az je toho moc. Ja cholerik a vru porad :-D

  • Ahoj, já horoskopům věřím tak na půl. Ráda si je čtu, ale beru si z nich jen to pozitivní :-D . Co se partnerství týče, tak já jsem lev a přítel je ryba a podle partnerského horoskopu, který jsem si o nás přečetla na https://www.astrohoroskop.cz/partnersky-horoskop , tak to není zrovna ideální kombinace, ale mohlo by to fungovat, tak uvidíme. Zatím jsme spolu 7 let a funguje nám to :-) .

  • Panna a vodnar nejdou dohromady...ja za sebe nedoporucuji.:-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist