Muž

Otázku položila: Anonymní uživatelka #411878 20.3.2022 0:38

Ahoj holky, už si připadám jako blázen a tak píšu sem o radu.
Několik let jsem s jedním starším mužem byla hodně dobrá kamarádka (nic víc, jem jsme si byli blízcí,ale na ostatní to asi působilo jako něco víc),ale vlastně asi všechno bylo špatně (spíš bylo dobrý období a málokdy něco, ale když, tak to stálo za to-hádky,scény a tak), až se to po 7 letech podělalo úplně (podrazil mě, později napravil, ale strašně mi ublížil, že to ve mě furt někde je, vlastně nás to oba tenkrát málem "zabilo").
Pak jsme asi půl roku nebyli vůbec v kontaktu, a pak jen trochu. Ale když jsme se náhodou potkali, tak dělal jakoby se vůbec nic nestalo. Teď jsme se zase už půl roku neviděli.
A teď proč si připadám jak totální blázen a blbka: vím, že bych nechtěla zpátky do toho období, kdy jsme si byli blízcí,ale už to přesahovalo meze jen přátelství a proto ta situace byla neúnosná, až se všechno podělalo, ale na druhou stranu mi poslední dobou vážně chybí a tuším, že kdyby jen udělal náznak "návratu", tak to povolím a zase bysme jeli celý toto kolečko dokola.
Co byste poradily, že mám dělat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik20.3.2022 10:44

    Doporučuji si takového nezdravého vztahu vzdát. Chvilku to bude trvat, než na něj zapomeneš, ale až to překonáš, tak si ještě oddychneš, že nemusíš mít takové nervy. Já jsem člověk, který zradu jen tak neodpouští a ten člověk si musí získat opět důvěru. A ještě ti poradím zapracovat na své sebedůvěře. A odpověz si na pár otázek jako stojí mi ten vztah opravdu za to? Když mi ublížil jednou, neudělá to znovu? Zkrátka bych si ho držela od těla.

  • Heterochlap se s tebou nebude chtít (jen) kamarádit, buď tě chce nebo aspoň vidí jako "záložní" možnost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist