Můj přítel chce být jen kamarád

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179458 26.7.2017 21:12

Potřebovala bych poradit prosím... Přítel mi řekl že mě nemiluje už tak moc jako předtím. Po pár dnech se se mnou rozešel s tím výrokem, že chce zůstat jen kamarád, že o mě nemůže přijít, že tím kamarádstvím zkusí ty city obnovit a že se budeme vídat aby je obnovil... Tak jsem mu na to teda kývla a řekla že se pokusím... Jeden den jsem byla jeho kamarádka, ale v každém doteku, každém objetí i v každém pohledu do jeho očí jsem hledala něco víc. A viděla sem jak hrozně se přemáhá aby mi nedal pusu, aby mě nepohladil po vlasech a další takové maličkosti co dělával. Občas mi během dne řekl zlato, někdy se opravil někdy ne. Ještě ten večer mě odvezl domů na motorce, ale řekl že chce obejmout, tak jsme se objali jakoby na rozloučenou, ale střídavě jsme se objímali a povídali si dvě hodiny. Řekl, že nejspíš udělal chybu že se rozhodl unáhleně a že si to všecko ještě promyslí, že o tu naši blízkost nechce přijít. Dal mi naději, ale falešnou... Řekl že můžeme všechno napravit a být zase pár a já mu věřila. Usínala jsem zase s dobrým pocitem, že se to začíná zase zlepšovat. Hned další ráno jsem našla na telefonu zprávu, že chce zůstat jen kamarád a že kdyby se třeba za rok ty city zase objevili dá mi vědět. :( Pořád ho miluju, ale jestli on mě nee, nevím jestli má smysl čekat...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys26.7.2017 21:19

    Určitě nemá smysl čekat. Vztah založený jen na citech nemůže mít dlouhé trvání. Láska je něco víc, není to jen o citech, ale i vůli. Na člověka, který se na mě vykašle, protože ochably city, bych nečekala. Až se city obnoví bude s tebou, až zas vyprchají, tak co...
    A další věc, pokud ten vztah chcete opravdu ukončit, nevídejte se, alespoň nějakou dobu. Jen tak jde vše přebolet a odloučit se od druhého, vyrovnat se s tím, že je konec.

  • To zní jako pěkně nevyspělý ucho - neví, co chce, a nedá pokoj, dokud to nedostane :-o Vyprdla bych se na něj. Přátelství ok, ale jestli cítíš, že to v těch přátelských mezích neudržíte, tak bych se s ním radši nevídala vůbec, jinak ti nejspíš bude lámat srdce každou chvilku.

  • Rozhodně NEČEKEJ! Mladý pán neví, co chce, ale chce po tobě, abys byla zaparkovaná doma a čekala, jestli se milostivě rozhodne tak nebo tak. Takže on se bude hledat a ty se budeš trápit. Tůůůdle. Tohle je nejlepší cesta k tomu, aby si z tebe udělal matraci, které si rozhodně nebude vážit. Bude si užívat jinde, a když mu náááhodou vypadne jiný program, tak si na tebe vzpomene. Fuj.
    Na další schůzky s ním nechoď, kdyby chtěl vysvětlení, tak mu řekni, že se nechceš trápit falešnými nadějemi a je to pro tebe jednodušší se nevídat, ať to respektuje. Přece nebudeš s chlapem, co ani neví, zda tě miluje a chce. Ono to brzy přebolí. Neboj. Držím palce.

  • :-(:-(:-( dela si z tebe jen srandu

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist