Můj přítel bude mít spolubydlící..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43845 25.11.2011 19:22

Zdravím dámy.. Chtěla bych vědět váš názor. Mám přítele, který bydlím sám a já ještě u rodičů, jelikož je starší a já jsem ještě studuji gymnázium. Včera mi prohlásil, že bude mít v bytě spolubydlící, známou. Reagovala jsem docela naštvaně, jelikož mi to nepřijde taktní vůči mně. Vždyt takové bydlení a muž a žena nedělá dobrotu.. Co si o tom myslíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no, já bych to asi taky nerozdejchala a to partnerovi věřím. protože i když věříš ty jemu, tak nikdy nevíš, co si ta dotyčná dáma bude zkoušet na tvého miláčka. a ono takové producírování v prádýlku po bytě, lahvinka vína...a pak kdo ví...zkus se s přítelem domluvit, že pokud chce spolubydlící, tak muže a ne ženu.

  • Já nevím no.... ale myslím. že máš pravdu.. rozhodně to není vůči tobě fér. Mě někdy stačí když jde přítel s kamarádkou na pivo, kdyby s nějakou bydlel, tak bych ho zabila. Nemám důvod žárlit, ale prostě bych tohle nezvládla... zkus si s ním v klidu promluvit..

  • naprosto s tebou souhlasím, dřív nebo pozdějc bych řekla, že musí "k něčemu" dojít...ani náhodou bych se s tím nesmířila, pokud se chce podělit o nájem nebo inkaso, ať si tam vezme kamaráda, ale holku? to je divné

  • No kdyz dovolite, tak teda absolutne nesouhlasim s tim, co se tady psalo.
    Jina vec by byla, kdyby spolu bydleli na jednom pokoji, to by bylo mozna na povazenou, ale jinak..
    Jestli vas vztah za neco stoji, tak bych v tom nevidela problem. Vzdyt co je na tom, ze bydli holka s klukem a nic spolu nemaji? A nejaky "producirovani v pradylku a lahvinka vina ze udela sve"? Boze.. Jestli ten kluk za neco stoji, tak bych se toho nebala. Kdyby nastal opacny pripad, tak uvidi co je zac, ale ze by si nedokazal porucit? Zas takovy individua chlapi nejsou.
    Ja sama bydlim s klukama a jednou holkou teda, kazdej mame svuj pokoj. A prijde mi to naprosto normalni. Ja osobne bych se samejma holkama bydlet nemohla, to bych vyletela z kuze.
    To jste teda pekny zarlivky a evidentne plne duverujete svym partnerum..
    A ted cekam na ty minusy :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 555 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist