Motání hlavy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #194981 4.9.2020 9:24

Zdravím, dnes po probuzení se mi motala hlava, teďka to pretrvava jen když se podívám "dolů" jakoby na svoje nohy. Docela často mám problémy se zády - skončila jsem před týdnem předepsanou rehabilitaci. Nějaká rada na to aby to přešlo? je to docela nepříjemné (včera i předevčírem mi pritel zada masiroval kvůli bolestem).

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nespíš to bude od té krční páteře. Mám to také a od neuroložky mám jeden takový základní cvik, který mi opravdu pomáhá (když už se motám, tak to po tom to cviku rychleji odezní a při pravidelném cvičení dokáže problému předcházet). Seďte na židli, celá plocha chodidel na zemi, rovná záda, koukejte před sebe. Pravou rukou se natáhněte přes hlavu k levému uchu a položte na něj dlaň. Hlavu i s rukou nakloňte lehce k pravému rameni (jako klasické protažení krku :-) ), Poté zatlačte hlavou proti své dlani na uchu, chvíli vydržte a povolte...takto opakujte 10x na obě strany. Zkuste to, je to sice hodně individuální pomůcka, ale za zkoušku nic nedáte. A navíc tento cvik zlešuje i celkové držení těla :)

  • macicekkajik4.9.2020 11:00

    Ahoj, samotná masáš nestačí. Zajdi si k dobrému chiropraktikovi. Pokud bydlíte kolem Karlových Varů doporučuji pana Miroslava Reitera. Je to jeden z nejlepších chiropraktiků dá se říci na světě. Mně i manželovi strašně moc pomohl. Manžel má problémy s nohama, neušel skoro ani 100 metrů a teď už nemá problém jít na kratší procházku. Nejspíše máš zablokovanou krční páteř. A s tím ti masáž, ani klasická rehabilitace nepomůže.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist