Morální kocovina

Otázku položila: Anonymní uživatelka #363134 2.6.2019 15:07

Krásný den všem! Včera jsem byla na jedné vesnické zábavě u nás, kde byly všichni lidé z vesnice a bohužel jsem to přehnala s alkoholem :( Svítící slunce k tomu celkem dopomohlo a já ztratila všechny zábrany. Nejvíc se stydím asi za to, že jsem tam kouřila. Já normálně nekouřím, ale alkohol dělá divy, bohužel :( Je mi 20 a vím, že by to mohlo být každému jedno a už nejsem dítě, nicméně mi vadí to, že tam byli všichni lidé, které znám a potkávám prakticky skoro každý den. Bojím se, že si o mě budou myslet, že jsem nějaký alkoholik a zkuřka. Taky jsem tam ztratila telefon a peněženku, ale naštěstí se nějakým zázračným způsobem našly. Jedna moje kamarádka, která tam byla taky a nepila, tak říkala, že to zas tak hrozný nebylo, nicméně, já se cítím hrozně. Nejvíc asi kvůli tomu kouření, protože mě všichni znají jako slušnou a teď jsem jim sebrala veškeré iluze. Vím, že ne každý se o tom rád baví a svěřuje, nicméně, pokud jste někdo zažil takové trapné situace kvůli alkoholu, ráda bych si to pročetla a cítila lépe, že v tom nejsem sama :D Opravdu se za sebe stydím a už hodně dlouho pít zase nebudu.

  • 04.06.2019 19:40:35 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy2.6.2019 15:55

    Tak tě okolí konečně vidělo se bavit a třeba si řekli ,,Není tak upjatá, jak se na první pohled zdá,,. Neřeš to ;-)

  • terryk2.6.2019 17:23

    Když to člověk prezene s chlastem a jsou u toho lidé, se kterými se pak musí stýkat, je to pěkně na pytel. Na druhé straně, kdo se někdy neopil a nedělal voloviny? Pokud tě takhle uvidí jednou, řeknou si, že je to přesně ten případ. Pokud bys byla nalita pravidelně a furt tě viděli s cigarem u huby, bude ten názor okolí na tebe horší.

  • Tak třeba ti zlepším náladu mým nejhorším zážitkem :-D Bylo mi 18 a byla jsem na chatě s přítelem a CELOU JEHO RODINOU. Večer došlo i na popíjení alkoholu a nasládlé víno mi až moc chutnalo. Šli jsme spát jako první a já hned odpadla, po chvíli jsem se vzbudila a bylo mi jasný, že je zle a budu zvracet. Na záchod jsem ještě doběhla, ale už jsem nestačila zamířit do mísy. Poblila jsem celou podlahu a i celý záchod 8-o Všichni ostatní tam ještě seděli, přítel mi musel pomoc zpátky do postele a JEHO SESTRY A MÁMA po mě uklízely 8-o Ani nedokážu popsat, jak mi bylo ráno trapně, když jsem měla přijít mezi ostatní 8-. Naštěstí to nikdo nekomentoval, ale pro mě to bylo šílený :-D

  • piprdka4.6.2019 7:09

    Já se na to vždycky snažím dívat z druhé strany. Prostě když vidím někoho opilého, kterej se chová jako utrženej ze řetězu, tak si druhý den maximálně řeknu: No ta Radka, ta teda vypadala :) a nijak zvlášť to neřeším. A stejně si myslím, že to mají ostatní lidi, když vidí mě, když se trošku urvu :D

  • Snad ti také zlepším náladu mým příběhem: Mělo mi být za pár měsíců 18 a moje mamina slavila narozeniny. Měla pozváno docela dost lidí páč šlo o kulatiny, všechny příbuzné, kamarády, známé. No mě to tam ze začátku moc nebavilo, tak jsem si dělala "koktejl" pila jsem jablečnej džus s kapkou citrusa. Pořád mi nic nebylo a najednou jako když utne a já byla opilá jak něco, a padly úplně všechny zábrany. Bavila jsem široký osazenstvo, zpívala jsem, tančila jsem na stole, kouřila jsem (i když normálně taky nekouřím), vyprávěla jsem historky, a pořád jsem všem povídala, že mi bude 18 a už budu moct legálně pít i kouřit :D atd. Táta se mě snažil krotit a táhnout mě domů, ale nešlo mu to. Až když jsem začala cítit, že je to špatný, tak jsem utekla domů sama. No druhej den bych se v zadku viděla. Strašně jsem se styděla a to jsme měli jít uklízet. Samozřejmě, že k tomu všemu mi bylo ještě strašně špatně. No a co se dělo pak bych nečekala, chodili za mnou mamky přátelé, že se tak dlouho skvěle nebavili, že doufají, že se mnou zase někdy zapaří. Nejlepší byl jeden z nich kolem 45 let a ten pořád říkal, že to teda byla pařba a ještě dnes (to už je mi 30) když mě vidí tak říká: "Tak co kdy půjdeme pařit?" Ze začátku jsem se strašně styděla a dneska se tomu už jenom směju. A mám ještě jeden příběh, kterej vypíšu pod tento :)

  • Neboj se, to se jednou stane každému. Já jsem jednou oslavovala konec školního roku. (Taky už jsem byla dospělá a dalo by se říct, že už jsem mohla mít dost rozumu.) Sešli jsme se, řešili nějaké problémy a popíjeli víno. Bylo horko a stoupalo to do hlavy rychle. A tak jsem ztratila zábrany a vypila víc, než bych měla. Ještě jsem dojela autobusem, ale to už mi bylo pěkně zle. Domů už jsem to nezvládla a jelikož jsem nechtěla zvracet na chodník v metru, rychle jsem zamířila ke koši. Tahle zkušenost mi stačila.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist