Monitor dechu Nany

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39771 26.7.2012 12:20

Ahoj holky,máte někdo zkušenost s Monitorem dechu Nany?Nebo by jste doporučila jiný,či vůbec monitor dechu používáte...Děkuji za kařdou odpověď! ;)

Děkuji za vaše reakce!Nany už je objednán ;) :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky my jsme si ho taky pořídili a je fakt super. Planých poplachů jsme za těch deset měsíců měli tak šest (malej se přetočil pryč a podložka raději vyvolala poplach). Myslím si že to je super věc a když něco takového v dnešní době existuje tak by byla škoda toho nevyužít, už jen pro ten klidný spánek :-) Za mě teda Nanny monitor má jedničku s hvězdičkou

  • A.t.i26.7.2012 12:28

    Používali jsme Nany a byla jsem spokojená. Nikdy jsme ale neměli důvod, proč by měl začít houkat. Jen jednou jsme měli planý poplach, protože syn odkulil tak, že ho to nesmímalo. A vždy jsem věděla, když mi někdo "kradl" dítě z postýlky. Protože babičky na to zásadně zapomínaly, že to musí nejdříve vypnout.:-D
    Nevím, jak moc velký to má efekt, kdyby se opravdu něco stalo, ale mě se aspoň spalo klidněji. V porodnici jsme to neměli a téměř jsem se nevyspala, jak jsem syna pořád kontrolovala.

  • pořídila jsem si ho, aby se mi lépe v noci spalo, protože dokud jsem ho neměla, tak jsem se pořád budila....s nákupem se můj spánek určitě zlepšil...lidé odsuzují nákup v bazaru, ale já ho z bazaru mám a byla jsem nadmíru spokojená...ani jednou nám neselhal...a opravdu pípal, když žádný puls necittil....tzn...když mimko nebylo v postylce a ja zapomela vypnout...ale jednou mě vystrašil...malý byl v postylce, ale byl mimo desku, takže Nannynka začala pípat a já celá vystrašená letěla do ložnice a on se tam prcek řehnil na peřině:-)))

  • Petranka26.7.2012 18:10

    Můžu jen doporučit, ten spánek za to stojí. nám nannynka pískala jednou oprávněně - malá měla 3 týdny ležela na místě a monitor ječel takže díky bohu za něj. Mohu jen doporučit investice za to určitě stojí.

  • Ahojky, tak mi máme taky nany a jsme spokojeni ikdyz cca pred mesicem mel maly docela velkou rymecku a asi tyden nam to houkavalo i 5x za noc,ale i tak jsme meli porad zaple, radsi milionkrat vstát,nez si pak neco vycitat kdyz uz ho mame. A ted mame deset mes a mimo to houkal asi jen dvakrat jako plany poplach-kdyz nepocitam tu rymecku. A musim rist ze funguje ikdyz je maly mimo podlozku,tzn kdyz se ocitne jakokdyby ve spanku na druhem konci postylky, tak to krásne snímá i matraci,takze doporocuji.

  • Měla jsem ho pro obě děti a naprostá spokojenost, prvnímu dítěti 2x zachránil život, dokonce píšou životnost dva roky, mám ho 4 a pořád běží naprosto bezvadně....i když teď už ho používám jen ve vyjímečných situacích...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist