Monitor dechu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #162457 14.7.2017 17:35

Potřebovala bych poradit ohledne monitoru dechu chtela bych ho poridit ale nevim jaky meli jsme ted pujceny ale bohuzel nefungoval zrejmne vysoka matrace 7cm molitan/kokos/cekanka ..
Nemate zkusenost ktery monitot dechu by fungoval nebo zda neporidit ten kolicek co se da na plinu a tez to pipa/houka Respisense ?
Diky za zkusenosti

  • 15.07.2017 17:22:49 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, s kolíčkem zkušenosti nemám, pouze s babysense a koukám, že máme stejnou matračku v postýlce a tam mi fungoval. Sice občas "planý" poplach (když se malý začal hýbat po postýlce), ale jednou planý nebyl (když měl cca dva měsíce) a jsem mu dodnes vděčná. Snad někdo písne další typ.

  • Mám Babysense II a planý poplach zatím nebyl (když nepočítám to, že mladýho občas vyndám z pelechu a zapomenu to vypnout :-D). Jsou to dvě desky, které pokryjí dost velkou plochu, takže myslím, že by snad neměl být problém ani pro větší dítko.
    Matrace 7 cm mi nijak moc silná nepřijde, to bude spíš vada monitoru.
    S kolíčkem bohužel také neporadím.

  • Já mám monitor Nanny a funguje vporadku i u matrace 7cm jako máš ty

  • sono214.7.2017 21:32

    Ja mam 10 cm matrac a funguje perfektne, lenže my nepoužívame. Ale jeden čas na začiatku keď bola malá V postieľke som zapinala. Môžem celkovo doporučiť, je to 2 V 1 aj chuvička, zaznamená minimálny šum, čiže prídem K postieľke, mala nestihne ani plakať A má prsník V ustach:-) angelcare an 401 aj na baterky ide, dosah perfektný, kúpili sme Z bazáru, lebo nový je dosť dráhy A spokojnosť obrovská.

  • Xzipp15.7.2017 11:34

    Já mám Nanny a prcek měl porodní váhu 2300g plány poplach sme měli 3x tak sme podložku soupli pod ochranu matrace a malej tak spal asi měsíc a půl než nabral aspoň do čtyř a půl kilo teď už to snímá aj 10cm matraci

  • Ahoj,mame babysence 5. Je super. Dve desky a i pres silnou matraci funguje. Meli jsme respisence a nepouzivali ho. Spatne drzel na pline a casto houkal. Navíc houka dost slabe a v noci me to nevzbudilo dokud mala nezacala plakat. Takze za me ten na plenu ne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist