Monitor dechu.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #367874 5.5.2017 21:04

Ahoj Holky mám dotaz jaký mate názor na monitor dechu? Přítel říkal ze u první dcerky ho neměl a já jako prvorodicka nevím jestli si pořídit nebo ne.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk6.5.2017 1:23

    U prvního jsem neměla a nechyběl mi, u druhýho mi ho nabídla kámoška, tak ho máme. Je fakt, že klidněji spím, když je zapnutý. Malýho jsem furt v noci kontrolovala, jestli dýchá. U malý vím, že to za mě dělá přístroj. Takže jestli cítíš, že bys ho měla mít, kup si ho nebo zapůjči.

  • Neměla jsem ani u dcery...Už v porodnici jsem zapomínala a pokaždý co jsem malou vytáhla zapoměla jsem vypnout a to byl děs...Mám moc známých kdy začal houkat zbytečně,mimi se třeba dostalo mimo podložku nebo zkrat...Pokud by druhý mimi mělo nějaký problémy tak budiž ale jinak asi nee...

  • U prvni dcery jsem měla asi první 3mesice na noc,ale moc jsem nevyužila jelikož nechtěla spát v postýlce .. ted u druhého ho budu mít zase na noc tak uvidíme zda využijeme pokud bude chtít spát v postýlce.. jinak je to dobrá věc ale chce mít nový nebo alespoň po servisu aby se nespouštěl jen tak jak se některym maminkam stává, mě se nespustil bezdůvodně nikdy

  • sono25.5.2017 21:46

    Využívam aj keď je u nás a my pri telke. Prídem okamžite, monitor citlivý super extra dlhy dosah má aj na pohyb aj do postele, využívam zatiaľ len zvuk
    Angel care ac 401 pri doskách na pohyb žiadny planý poplach. Odporúčam je výborný. Ukazuje aj stupne teplotu.

  • slunickoL5.5.2017 21:46

    Neměla jsem vůbec, nechtěla jsem ho. Já jsem hlava děravá, takže vím, že bych buď nezapla vůbec nebo po každým vyndání dítěte z postýlky by ječel, protože bych ho zapomínala vypnout. Před porodem jsem si říkala, že bysme pořídili jen kdyby miminko mělo nějaký problém, což se naštěstí nastalo.

  • U nás monitor dechu byl doporučen vzhledem k dřívějšímu narození. A je fakt, že jednou plašil oprávněně, kdy se malý podchladil a dýchal dost málo. trvalo mi asi dvě minutky, než jsme ho probrala a nebylo to moc příjemné, kór v 1 ráno. Mluvila jsem o tom i s jinými rodiči a těm byl zas doporučován skrz to, že ty děti když už mají přestat dýchat, jde to postupně, v podstatě začnou plytce dýchat a po nějaké době se jim dech zastaví úplně, takže si rodič řekne a jo, monitor pořád jede, tak je to dobré, ale děťátko se né úplně okysličuje.
    Používali jsme ho do 10 měsíců, to potom začal obcházet postýlku po dvou a nemělo to moc smysl.

  • Ano,mám Nanny.Měla jsem ho u první,druhé i třetí a už je nachystaný v postýlce pro synka ;-)Nikdy nebyl žádný poplach,ani falešný ;-)

  • marketaj6.5.2017 9:17

    Pokud nevíš, tak si ho pořiď, pomůže ti v jistote, že mimco je ok. U prvního jsem ho používala víc než teď u druhého. Párkrát pipal, když jsem zapomněla vypnout, ale jinak spokojenost.

  • já jsem si na něj zvykla v porodnici a pak už bych bez něj doma nebyla klidná, takže jsme ho měli, teď pro druhé mám taky připravený...Babysense II, super spokojenost, žádné plané poplachy..Ale jako každý chce to buď nový a nebo nechat kalibrovat

  • My měli u třetího půjčený Nanny asi do půl roku, pak pípal, když se malý stěhoval po postýlce.Za dobu používání asi 2 falešné poplachy. Pro malou jsme pořídili Babysence 5, měla v dubnu rok a má ho tam stále. Falešně nepípal nikdy. A pořád snímá celou postýlku. Psali to u něj a asi to bude pravda :-)

  • Také mám první miminko a monitor dechu jsem měla zn. Nanny. Mohla jsem v klidu spát a nebát se že mi malá přestala dýchat ale používala jsem ho cca 3 měsíce. Bohužel jsem si malou naučila na postel tak leží na manželské posteli semnou... ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist