Monitor dechu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25797 17.3.2011 21:41

Maminky, máte některá zkušenost s monitorem dechu - takovou tou klipsou na plenku? Mám možnost od známé koupit používaný, ale stále v záruce (snuza go - myslím). Je to jen o alarmu, nedává to žádný impuls dítěti. Nemůže to miminku třeba nějak ublížit? Alarm má 85 decibel. A kdy asi se miminko samo přetočí na bříško? Pak už by tento monitor tlačil. Takové ty podložky jsou asi taky fajn, ale jsou tam kabely a hlavně při spánku v kočárku, to použít nejde. Díky za názory a Vaše zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevím, já mám tu podložku a je skvělá, prvnímu lumpovi 2x zachránil život, když si podtlakoval dudu a přestal dýchat, u druhého zatím nespustil. Do kočárku jsem ho nepotřebovala, protože na mimi stále vidím a poznám, kdy dýchá a kdy ne, ale noci s monitorem byly podstatně klidnější, zvlášť třeba u toho prvního, který trpěl dost silným refluxem a hodně ublinkával. Každé mimi se přetočí jindy, mě se první chlapeček přetočil až v 6 měsících, ale ten druhý už ve čtyřech a ve 4,5 měsících začíná lézt...takže těžko říct...

  • Teta, která pracovala jako zdravotní sestřička, si to nemohla vynachválit. Vyspala se o trochu více než u Natálky. Protože ten alarmek ji probudil. Mimču by to nemělo nic udělat. Je to, nebo takhle, mělo by to být zdravý neškodné.

  • cudla18.3.2011 9:49

    Já bych dala přednost podložce,náš malej je od narození hroznej neposeda,pořád sebou mrská,myslím,že by mu to na pleně asi vadilo ... a hlavně podložku můžu používat i když se malej už občas překulí - nějak si neumím představit,že by už teď ve 4,5 měsících spinkal bez monitoru.Jsem mnohem klidnější,když vím,že ho v noci hlídá někdo za mě :-)

  • Ahoj, my jsme také pro toho našeho malého hledali nějaký ten alarm a nakonec jsme dali na rady vás zde v diskuzi... Když už jsme byli ale u těch alarmů, rovnou jsme si řekli, že by bylo docela dost fajn si pořídit i nějaký třeba domu a tak jsme to vyřešili za pomocí této firmy - https://www.jablotron.cloud a naprostá spokojenost :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist