Moje mamka a přítel

Otázku položila: Anonymní uživatelka #194354 17.5.2014 13:35

Ahoj :)
Je mi 16 let, mám dobré známky, chovám se slušně a mám 3 roky přítele. Zná ho moje rodina a já znám tu jeho. Bydlím jen s mamkou a s mamkou a přítelem uděláme všichni nějaký ten společný výlet na den, nebo na odpoledne někam. Mamka proti němu nic nemá, má ho ráda. Je o rok starší než já a když jsem u něj párkrát spala, tak jeho rodina proti tomu nic neměla a moje mamka sice nabyla nadšená, ale důvěřije mi, tak mě pouštěla. Ze dne na den změnila názor a už mi s ním nic moc nedoovlí, nespala jsem u něj skoro rok a to už rok spolu plánujeme výlet na eurovíkend do Londýna a taky tam nemůžu, mám našetřeno, kvůli tomu jsem chodila na brigády..
Mamka se hodně změnila a moc kvůli tomu mluvit nechce a já se staršně strápím, jsem flustrovaná.. Přítele jsem přes týden zase neviděla.
Co mám dělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky se mohlo stát, že se o něm něco doslechla, případně si udělala názor podle jiných mladých. Mamky se bojí, to je jejich přirozená vlastnost :) Třeba ti celou dobu věřila a pak někde na zastávce zaslechla tvé vrstevníky, jak se o něčem baví (kolikrát můžeš zaslechnout něco typu: "Matka je kráva, si myslí, že fakt chodím za tou kamarádkou, kdyby věděla, že mezitím ...."). Pokud to byl opravdu zlom a ty jsi přitom nic neprovedla, nejlepší by bylo si s ní promluvit. Snad to bude dobrý ;)
    Mimochodem přítele od 13, to se jen tak nevidí ;-)

  • JanaRad17.5.2014 14:14

    Musíš zjistit, co se stalo, proč se maminčin názor takto změnil. Zda jsi ji nějak nezklamala, neudělal nějaký průšvih. Pokus si nejsi ničeho vědoma, budeš se muset zeptat maminky, proč má nyní na tvého přítele špatn názor, když už vás oba docela brala...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist