Moje kamarádka je panna ve 23 letech

Otázku položila: Anonymní uživatelka #488710 12.1.2023 20:45

Ahoj mám kamarádku a ta se mi svěřila s tím že ještě panna a to jí je 23 let já jsem stejně stará a už mám 2 letého chlapečka, řekla jestli si o ní nemyslím že je vadná a nebo tak něco prostě a také se mi svěřila s tím že se bojí prvního sexu... Chtěla by to prý překonat ale neví si s tím řady... Prosím poraďte ji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mám kamarádku která byla panna v 25. Prostě je to úplně jedno kdy, až bude čas tak to ona sama pozná. Není vůbec důvod to řešit co bude a už vůbec se toho bát. Ten strašák je jen v hlavě a dává si ho tam ona sama.

  • Až potká někoho, kdo jí sedne, půjde to. Jen aby nehledala někoho na sex jenom proto, by nebyla panna, to by bylo smutné.

  • Opravdu není důvod, aby se za to styděla. Sestra mojí kamarádky byla panna ještě ve 27 letech a velice si na tom zakládala. Přítele měla několik let než se vzali a sex měli až po svatbě, takže asi tak. Myslím, že by měla změnit svůj postoj a hlavně nikomu do toho nic není. Ale jestli má pocit, že s tím má nějaký větší problém, byť jen v hlavě, může zkusit psychologa. Občas se stačí svěřit nějaké nezaujaté osobě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist