Modriny sami od sebe, bledost a kruhy pod ocima

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30756 16.3.2013 18:07

ahojte, mam takovou otazecku a asi mi ani nebudete moct poradit. Prave sem s kamaradkou resila ze je strasne bleda a pod ocima ma fialove kruhy, je pořad unavená a strašně slaba ma bolesti kloubu a ani se nemusí bouchnout a udelají se ji modriny. Pozadovala po doktorce krevni odbery ale ona ji je odmitla udelat. Tak nenapada vas ceho by to mohli byt priznaky, protoze neni mozne aby ji nic nebylo. Dekuji za jakoukoliv odpoved nebo napad

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, určitě by tady mělo být vyšetření krve. Nic není jen tak. Můj přítel kdysi měl taky podobné příznaky a zjistili mu z krve leukopenii. Musel pak brát různé vitaminy a léky. Držím palce a dej pak vědět co a jak ;-)

  • Až na ty modřiny by se mohlo jednat o málo železa v krvi (tzv. anémie). Anemici jsou bledí, kruhy pod očima, unavení, při sebemenší námaze se hned zadýchají. Pokud jí nechce krevní obraz udělat její Dr., tak ať si zkusí dojít na hematologii sama (nebo někam na odběr krve, případně ať změní Dr). Já také chodím na krevní obraz bez doporučení Dr.. Udělali mi krevní obraz (čekala jsem pár minut), doktorka mi tam hned předepsala prášky (na zvýšení železa v krvi) a jelikož jsem tam nebyla dost dlouho, tak jsem jim dala adresu své obvodní lékařky, protože jí ty výsledky posílají ;-)

  • Ahoj,taky bych se priklonila k te anemii,mela jsem to same a dokonce i s tema modrinama.Byt na miste kamaradky asi bych zmenila doktora.Kazdopadne na tu anemii staci doplnit zelezo a bude se citit lip,ale nikdo nemuze rict bez vysetreni co to je.Drzim palce,at je kamaradce brzy dobre ;-)

  • Tak tohle mě zajímá, jsem taky hodně bledá, samá modřina, ráno se už budím unavená a jsem strašně spavá, a pod očima mám veliký fialový kruhy. Otravuje mě to, ale u doktora jsem byla, krevní testy mi dělají furt a nikdy mi nic nezjistili. Nebyla jsem tam teda přímo kvůli tomuto. :-( Mám to zkusit znova?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist