Mobilní telefon - dotykový, výsuvný nebo klasika?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #2949 3.8.2011 20:33

Ahoj holky, nachýlil se čas mého současného mobilního telefonu a já vybírám nový. Ale s ohledem na to, kolik jich je v současné době na trhu, si absolutně nejsem schopna vybrat nový. Můj jediný požadavek je, aby to byla Nokie. V současné době mám Nokii klasické konstrukce a uvažuji nad dotykovým či výsuvným mobilem. Jenže když se zeptám známých, tak jeden není spokojený s tím, další zase s tím. A tak já vlastně nevím, jaký si vybrat. Mezi mé horké favority patří Nokia 6700 slide a nebo Nokie C5-03. No, jenže jeden je výsuvný a druhý dotykový :o) Máte nějaké typy a rady? A nebo má některá z vás přímo uvedený typ mobilu? A pokud ano, jste spokojené? Jde mi také o to, aby měl mobil slušnou výdrž baterky, hodně telefonuji a nerada bych obden nabíjela :o))))

Holky díky za vaše postřehy. Je to v podstatě stejné jako mezi mými kamarády. Co člověk, to jiný názor na typ telefonu i značku. Tak se s tím budu muset poprat sama :o)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa134.8.2011 8:30

    Nokie jsou k prdu,vyber si lepsi znacku pokud ti muzu poradit a jaky typ? no me vyhovoval vysouvaci,ale ted nedam dopustit na dotykovy :-)

  • Koukni na tohle: http://www.mobilmania.cz/default.aspx
    Já jsem odjakživa taky zastáncem nokií, ale před rokem a půl jsem si vybrala Samsung S5230 Star, protože v té době byl za velmi dobrou cenu s na tu cenu velmi dobrým vybavením...
    U nokie se platí za zančku, ale kdybych měla dostatek financí, tak bych si vybrala nokii, ale hold to nešlo a jsem spokojená...
    U Tebe bych volila Nokia C5-03...sice např. fotoaparát mají stejný, ale je o rok novější a asi bude mít i lepší vlastnosti, však porovnej...

  • Verousek893.8.2011 20:42

    Já jsem si koupila dotykový a už nikdy bych si ho nepořídila. Hodně mě zklamal. Ale nokii teda nemám, tu bych nechtěla. Mám samsung a kdyby mě nestál hodně peněz, už dávno bych ho prodala a koupila si jiný. Mně nejvíc vadí to, že když máš klasický telefon s klávesnicí, tak můžeš psát aniž bych na klávesnici koukala, když máš dotykový, musíš koukat na klávesnici a když svítí sluníčko, není nic vidět. Ale tak to je u všech telefonů na sluníčku :)

  • Ivka823.8.2011 21:29

    ahoj rozhodovala jsem se podobně. Již několi let jsem věrná zn. Nokia. Dřív jsem měla klasickou6500. Ale teť jsem si pořídila dotykovej Nokii C5-03. Jsem s ním spokojená, má funkce které mi vyhovují. Sms se mi píšou dobře, člověk se naučí stejně jako u normálního tel. Jediná nevýhoda je opravdu jak píše Veousek89 když svítí sluníčko jde je nadisplej hůř vidět.

  • Já mám teda Sony ericsson, koupila jsem si ho protože se mi hlavně líbil, měl obří výdrž a kvalitní přehrávač. A hlavně je to vysouvák. Přítel má dotykáč a když na něm něco chci udělat, tak mě to akorát rozčiluje :D Já bych ho nechtěla a to má dotykáč kombimovanej s výsuvnou klávesnicí (celou abecedou-na psaní a na internet asi bezva) a stejně mi to s tím nejde. Ale jde o zvyk ;) Spíš si asi vyber co se Ti víc líbí ;) Mně se zas líbí, že ty vysouváky jsou skladný, nemám problém, že bych volala nebo posílala sms z kapsy. Je to už můj druhý vysouvák.

  • Taky teď budu muset telefon řešit. Měla jsem dotykovej LG (dárek) a odporoučel se do věčných lovišť. Jinak mám asi nejradší Sony Ericsson.
    Pro mě je důležitej kvalitní foťák s bleskem. Ale zatím vůbec nemám tucha po čem sáhnout. Kdyby tak ještě byla v prodeji K800 nebo i moje stará 750tka! Chjo!

  • Teď jsem se dívala na výsledky testu mobilních telefonů z časopisu DTest a mobilní telefon Nokia C5-03 se umístil na posledním 18. místě ze všech vybraných testovaných telefonů. Zkus kouknout na jiný mobil :) Nebo zkus jinou značku, Nokia je hodně předražená, protože neplatíš ani tak za kvalitu, ale za značku :/ Např. některé Sony Ericssony jsou lepší než Nokie a stojí dokonce míň.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist