Mladší muž/chlapec

Otázku položila: Anonymní uživatelka #378553 19.11.2017 21:51

Zdravím,
potřebuju se vypovídat a pomoct rozuzlit problém :D
4 roky jsem byla ve vztahu a letos v lednu jsme se rozešli, já si po rozchodu řekla že co se týče dalších partnerů budu strizliva a nebudu všemu hned propadat. Jenže nastala situace kdy jsem nastoupila do nové práce kdy mam pod sebou nijaké brigádníky (mladší) a ty mě tak nijak zatáhli do party a berou mě za "vlastní", což je šíleně hezký. Problém nastal ve chvíli kdy jsem poznala jednoho z té party (on čerstvě 18, mě 21). Rozuměli jsme si hned od začátku, u mě doma na takové sešlosti jsme prokecali hodinu na balkoně. Různé za nami chodil do práce dělal si srandičky že jsem ideální žena a že si mě jednou vezme a atd atd. 14 dni zpět mi nijak probliklo hlavou zda nejsem zamilovaná (potutleny úsměvy, těšení až prijde,...). Byla jsem od něj pozvána na víno ještě s jednou kamarádkou kdy si ona všimla že po mě kouká a tak, proste náklonnost, následně jen my dva se přesunuli k jeho kamarádovi kdy on byl strašně kontaktní, objímání takové to hašteření. Dalsi dny tohle pokračovalo, hašteření, pohledy (opět jsem si toho nevšímala jen já ale vidělo to vic lidi), doteky z mojí strany (a to mu vadí když na něj někdo sahá odemne se nechá). Po dotazu naší společné kamarádky kdy se ho ptala co mají být ty pohledy na mě odpověděl že jsem hezká a ze se hezky maluju :D hádám že to je asi pozitivní když si tohohle chlap všimne.
Jenze ve čtvrtek nijak obrátil, jo hašteříl se pořád ale takovym jinym způsobem takovym zlým. Hrala jsem s jeho kamarádem kulecnik celou dobu po nas koukal pak se zvedl a přišel za mnou mě opět provokovat. Což by mi nevadilo ale vadilo mi to že předemnou (nevím zda schválně nebo na machrovani před kamarádama) začal stím že s náma na výlet (jely jsme parta) pojede nijaka holčina že které byl asi nejspíše úplně hotový a strašně se kasal. Na výlet nakonec nejela a přes určitý výkyvy se choval normálně (sem tam výkyv extrémní náklonnosti a někdy těžkej nezájem).
Nevadil by mi vztah s mladším říkám si proč ne na jednu stranu, třeba by mi sním bylo dobře. Ale upřímně v tomhle aby se prase vyznalo. Kamarádka mi tvrdí že to vypadá jakoby to asi taky cejtil ze to mezi nama není jen tak ale snaží se to nijak zamaskovat. Jsem z toho vážně zmatená a nevím co mám dělat a tak už se obracím na vás holky, moc děkuju za všechny rady!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na rovinu mu rict, ze jsi z jeho chovani zmatena a zeptat se ho co chce... Uprimne vekovy rozdil neni problem, mezi vama jsou tri roky, to je nic, jako větší varovný vykricnik bych videla jeho výkyvy v chovani a to, ze najednou zacal delat zlou srandu,kdyz te videl bavit se s jinym a to, ze pred tebou delal na to konto, ze je hotový z jine holky. Buď je totalne nevyzraly (na coz ma.ve svem.veku absolutni narok) nebo je to zarlivec, co to nema pod kontrolou. Za me by pro mě nebyl prijatelny ani v jednom pripade.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist